Edijs Mērfijs patriec mīļāko un atsakās no bērna

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: westlord.com

Holivudas kinozvaigzne Edijs Mērfijs pametis savu sirdsmīļoto, bijušo meiteņu grupas «Spice Girls» solisti Melāniju Braunu. Turklāt aktieris pieprasa veikt DNS testu, lai pierādītu, ka nav Melas gaidāmā bērna tēvs. Pirms pāris dienām Brauna pameta Edija māju, kas tikai apliecina viņu šķiršanos.

Zvaigžņu pāra kaisles pilnais mīlas romāns ilga tikai pusgadu. Vēl pirms nepilna mēneša Edijs un Melānija apsprieda iespēju salaulāties. Taču, tad 45 gadus vecais komēdiju ģēnijs pēkšņi paziņoja, ka vēlas, lai Mela, kas ir stāvoklī, veiktu DNS testu, jo netic, ka tieši viņš ir gaidāmā bērna tēvs. «Kamēr nav asinsanalīžu rezultātu, es neņemos apgalvot, kurš ir bērna tēvs,» aizvakar intervijā teica Mērfijs.

Melānija un Edijs sāka satikties 2006. gada jūnijā — tikai mēnesi pēc tam, kad Mērfijs bija izšķīries no savas sievas Nikolas, ar kuru nodzīvoja laulībā septiņus gadus. Aktiera un dziedātājas attiecības attīstījās ļoti strauji, un Edijs pat sapazīstināja savus piecus bērnus ar Melānijas septiņgadīgo meitu no laulības ar dejotāju Džimiju Galzaru Fīniksu Šī. Septembrī Edijs publiski paziņoja par stiprajām jūtām pret Melu, apgalvojot, ka ir neprātīgi iemīlējies. Arī dziedātāja bija sajūsmā par attiecībām ar «Dakteri Dūlitlu» un kala jau precību plānus. Vēl pavisam nesen bijusī «spicā meitene», 31 gadu vecā Melānija apgalvoja: «Mēs mīlam viens otru, un mums viss ir kārtībā. Mūsu bērni satikās un sadraudzējās. Mēs esam liela un laimīga ģimene.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu