Kailija Minoga atgriezusies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Vecgada vakars Kailijas Minogas mūzikas faniem Lielbritānijā bija rezervēts jau kādu pusgadu – pēc tam, kad kļuva zināms, ka 38 gadus austrāliešu dziedātāja, kurai pagājušogad tika veikta krūts vēža operācija, tieši šajā dienā uzstāsies leģendārajā Vemblija stadionā.

Koncerts, kura ieejas maksa (lētākās biļetes) bija 65 sterliņu mārciņas, ilga līdz pašai pusnaktij, bet 3500 Kailijas pielūdzējiem, kas bija iegādājušies biļetes fanu zonā, tika atļauts tur uzturēties vēl stundu, lai deju mūzikas pavadībā kārtīgi aizvadītu veco gadu. Pat Londonas transporta sistēma, pēc BBC ziņām, bija pielāgojusies Kailijas Minogas faniem un citiem Jaungada svinētājiem un pilsētas metro strādājis līdz puspieciem no rīta.

Savas turnejas «Showgirl Homecoming» laikā Kailija gatavojas sniegt vēl sešus koncertus Vemblija stadionā (lieki sacīt, ka tie visi ir izpārdoti) un vēl seši koncerti viņai paredzēti Mančestrā. Pēc neoficiālām ziņām, Minoga varētu uzstāties arī Glastonberijas festivālā – 2005. gadā bija paredzēts, ka viņa būs festivāla galvenā zvaigzne jeb hedlainere, taču, uzzinot diagnozi, Kailija bija spiesta no uzstāšanās atteikties. Tiesa, festivāla organizētāja Emīlija Īvisa sarunā ar BBC 6 Music sacījusi, ka Kailija varētu būt pārlieku aizņemta, lai piedalītos šāgada festivālā. Savukārt Minogas ierakstu kompānija «Parlophone» vēstījusi, ka popzvaigzne, kas slimošanas laikā sarakstīja grāmatiņu bērniem, jau šogad varētu izdot jaunu disku.

Aģentūra ANI ziņo, ka Jaungada naktī Kailija neesot jutusies vientuļa, jo uz Londonu ciemos pie viņas devies franču aktieris Olivjē Martiness. Iepriekš klīda baumas, ka abu romāns esot galā, jo Martiness bija manīts kopā ar izraēliešu modeli Saraju Givati, kurai viņš uzsaucis trīs dienu ceļojumu uz Parīzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu