Kā savaldzināt vīrieti, zinot viņa zodiaka zīmi. Dāmām!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Šodien apskatīsim pusi zodiaka zīmju — no Auna līdz Jaunavai (ieskaitot). Kā savaldzināt pārējās sešās zodiaka zīmēs dzimušos vīriešus, uzzināsiet rīt. Sekojiet rakstiem, nenožēlosiet!

Auns (21.03.–20.04.)

Auns ir uguns zīme, tāpēc karstas ballītes ir viņa stihija. Auniem patīk, ka par viņiem jūsmo, taču ir ļoti nepastāvīgi, viņiem nepieciešamas stipras izjūtas. Šāda vīrieša sievietei jābūt ar stipru raksturu. Lai pārsteigtu Aunu, sevi jāparāda no vislabākās puses vai arī jāķeras pie spītnieka savaldīšanas metodes. Aunam patīk pārvarēt šķēršļus, tāpēc radi iespaidu, ka tevi grūti iekarot. Jo grūtāk būs tevi salauzt, jo neatlaidīgāk viņš to darīs. Tikai nevajag pāršaut pār strīpu!

Vērsis (21.04.–20.05.)

Vērši ir ļoti pareizi vīrieši. Nekad neaizvainos, ja kas — piedod. Un vēl viņi ir viesmīlīgi, maigi un labsirdīgi. Savaldzināt šādu zelta gabaliņu var, ņemot palīgā viņa pamatnoslieci — visa skaistā mīlestību. Vēršiem ļoti patīk glezniecība un mūzika. Nospēlē viņam kaut ko, uzzīmē viņa portretu — Vērsis būs ļoti priecīgs. Apģērbā priekšroka jādod kaut kam gaisīgam un maigam. Neraugoties uz savu pareizību, Vērsis nepavisam nav pret mešanos mīlas atvarā. Proti, ja gribi, krīti kopā ar viņu, bet, ja ne, esi uzmanīga: nokritīsi un pat neievērosi!

Dvīņi (21.05.–21.06.)

Dvīņi viegli atrod draugus un tikpat viegli šķiras. Lai savaldzinātu Dvīņus, vienmēr jābūt uzdevuma augstumos un katru reizi jādara kaut kas jauns. Viņi ļoti ātri pierod pie tā, kas viņiem ir, un sāk garlaikoties. Bet aiz garlaicības sāk lūkoties apkārt, kur šajā brīdī garām iet simpātiskas sievietes. Nevar teikt, ka Dvīņi ir gluži nepastāvīgi, tomēr ir mazliet nemierīgi. Jābūt apveltītai ar bagātu izdomu, lai Dvīņi nepagūtu aizdomāties ne par ko citu, kā vienīgi par tevi!

Vēzis (22.06.–22.07.)

Vēžu galvenā iezīme ir jūtīgums. Viņi ir ļoti viegli ievainojami cilvēki, tāpēc, aizvainojot Vēzi, var zaudēt viņu pavisam. Vēžiem ļoti patīk uzmanība un komplimenti, tāpēc ir jēga uzslavēt viņu talantus. Vēzim ir ļoti svarīgi, lai tu atbalstītu viņa intereses. Viņam patīk makšķerēt? Tu vienmēr esi sapņojusi iemācīties ķert zivis. Varbūt viņš to tev parādīs nākamajās brīvdienās? Viņam patīk futbols? Vai var iet līdzi uz spēli? Neaizmirsti slavēt mīļoto, un viņš būs sajūsmā.

Lauva (23.07.–23.08.)

Lauva ir aristokrāts, vīrišķīgs un cēlsirdīgs. Lauvas prot būt karaļi: viņiem vienkārši nepieciešams būt pirmajiem. Bet tev līdzās Lauvam jābūt pirmajai lēdijai. Lauvas ir ļoti paštaisni, tāpēc šādu vīrieti viegli aizvainot, liekot manīt, ka viņš vispār ir pavisam parasts cilvēks. Bet, ja tu uzvedīsies kā kronēta mantiniece — majestātiski, taču sievišķīgi —, tad droši izraisīsi viņa interesi. Lauvam iepatiksies sieviete, kas sevi ciena un arī pret pārējiem izturas draudzīgi.

Jaunava (24.08.–23.09.)

Jaunavas ir sevī noslēgušies un bikli. Savu viņi panāk ar uzcītīgu darbu un neatlaidību. Un, ja vīrietis pie kā ķēries, tad neparko nepametīs. Lai nokļūtu ar viņu vienā aizjūgā, vajag pārņemt viņa īpašības: vienkāršību, čaklumu un labsirdību. Jaunavas briesmīgi mīl piekasīties sīkumiem un nevar ciest nekārtību. Tāpēc, dodoties uz pirmo tikšanos, esi akurāta. Un, ja tavā istabā valda haoss, viņu tajā labāk neaicini! Piedāvā pasēdēt virtuvē.

Turpinājums rīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu