Hilarija Svanka tiek pagodināta ar zvaigzni Holivudas «Slavas alejā»

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Divkārtējai «Oskara» balvas ieguvējai Hilarijai Svankai pirmdien piešķirta 2325. zvaigzne Holivudas «Slavas alejā».

Trīsdesmit divus gadus vecā Svanka pirmdienas rītā piedalījās zvaigznes atklāšanas ceremonijā Holivudas bulvārī.

«Es nevaru vien jums pastāstīt, cik ļoti es mīlu savu darbu. Es to ļoti mīlu un esmu pateicīga katru dienu, kad ceļos un eju uz darbu. Un es esmu pateicīga ierasties šādās vietās un redzēt savu vārdu iemūžinātu Holivudas bulvārī, Kalifornijā, blakus visiem šiem cilvēkiem, kas bija pirms manis un iedvesmoja mani un lika man vēlēties pieaugt un mācīties, un panākt visu iespējamo šajā dzīvē. Tāpēc es jums visiem ļoti pateicos, ka esat šeit. Paldies maniem draugiem par manis atbalstīšanu arī tad, kas esmu pakritusi. Šis vienkārši ir milzīgs gods un diena, kuru es nekad neaizmirsīšu. Paldies jums visiem,» ceremonijā sacīja Svanka.

Svanka, kuras jaunākā filma «Freedom Writers» uz ASV kinoekrāniem iznāca pagājušajā nedēļā, piedzīvojusi žilbinošu karjeru, no necilas aktrises kļūstot par vienu no pasaules pieprasītākajām zvaigznēm.

Kad pusaudzes vecumā viņa kopā ar māti pirmo reizi ieradusies Kalifornijā, lai piepildītu sapņus par Holivudu, viņas dzīvoja automašīnā.

Svanka ceremonijā arī stāstīja, kā māte palīdzēja viņai veidot karjeru. «Es raudzījos, kā mana māte ar monētu saini devās pie telefona automāta un zvanīja aģentiem un sacīja: «Jums tiešām vajadzētu satikt manu meitu, viņa ir skaista un talantīga»,» viņa sacīja.

Svanka savu pirmo «Oskaru» saņēma 2000. gadā par lomu filmā «Boys Don't Cry», kam sekoja vēl viens «Oskars» par bokseres lomu filmā «Million Dollar Baby».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu