Viņš nemedī un nesteidzas...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vakar [s:15181] Viņš ir turīgs, filozofiski pieiet seksam un sievietēm. Šoreiz «Sarunām» par Eduardu stāsta sieviete, kura viņu iepazinusi tuvāk.

Vai esat jutušas atšķirību starp parastiem glāstiem un intelektuāliem glāstiem? Ja jums ir radies jautājums – kas tie tādi –, tad uz mirkli iedomājieties, kā viens seksuālais gardēdis gūst baudu no katra pieskāriena jūsu ķermenim, no glāsta, kas ir piepildīts ar domām par katru jūsu ķermeņa izliekumu, ar pirkstu galiem tik tikko pieskaroties jūsu augumam, un tikai jutekliska seksuālā enerģija, kas strāvo starp jums abiem, ir liecinieks kaut kam ļoti intīmam, izsmalcinātam un izjustam. Tās ir seksuālās rotaļas, kurās nav vīrišķo instinktu primitīvisma, skarbuma un impulsivitātes.

Eduardu attiecības ar vairākām sievietēm vienlaikus neinteresē, viņam patīk sagādāt baudu vienai vienīgajai. Tik rotaļīgi kā kaķis ar peli viņš mīl stundām ilgi spēlēties, novērot partneres emociju izpausmes un izgaršot visu šo spēli līdz vissmalkākajām niansēm. Iespējams, jūs nodomāsiet, ka mūsdienu steidzīgajā ikdienā šāds baudījums ir reti sastopams, un jums būs pilnīga taisnība, jo tam ir vajadzīgs nesteidzīgs laiks, milzīga vēlēšanās izzināt sievietes bagāto jūtu pasauli un baudīt šo piedzīvojumu ar vienu sievieti.

Viņam patīk būt gan kaķim, gan pelei, lai mēģinātu izprast, kas notiek spēles abās laukuma pusēs, un eksperimentēt ar jutekliskumu, kur kopā savijies ķermeniski jutekliskais, emocionālais un intelektuālais.

Viņš gribētu, lai sievietes ir dabiskas un lai viņas ļauj sevi mīlēt tādas, kādas viņas ir. Protams, ir arī svarīgi, lai sieviete par sevi rūpētos un lai, kopīgi novecojot, viņā saglabātos tas īpašais sievišķības šarms, kas piepilda un silda.

Dažkārt viņš ir nožēlojis, ka nav izmantojis radušās iespējas savā labā vai arī nav uztvēris viņam raidītos signālus... Tomēr viņam ir tāda iekšēja izjūta, ka, neizmantojot katru radušos izdevību savā labā, galarezultātā viņš iegūs kaut ko vairāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu