Pugačova un Kirkorovs atkal kopā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Ieturot sev raksturīgo stilu, Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova turpina noturēt publikas interesi, inscenējot dažādas sensācijas un skandālus.

Piedaloties kāda TV koncertuzveduma ierakstā šī gada sākumā, klātesošie kļuva par lieciniekiem tam, ka Pugačova un Kirkorovs ir ne tikai salīguši mieru, bet arī aktīvi mēģina popularizēt savas «no pelniem atdzimušās» attiecības. Lai paspilgtinātu atjaunotās mīlas spilgtumu, Pugačova ļoti uzskatāmi ignorējusi savu jauno kolēģi Dimu Bilanu, kurš steidzies ar viņu sveicināties. Skeptiķi gan uzskata, ka nevēlēšanās sveicināties ir saistīta ar pavisam parastu profesionālo skaudību, jo atšķirībā no Bilana panākumiem Pugačovai savulaik «Eirovīzijas» dziesmu konkursā neizdevās iespraukties pat desmitniekā.

Ieraksta dienā neveicās arī Verkai Serdjučkai, ar kuru sākotnēji Pugačova bija plānojusi dziedāt duetā. Atlika studijā parādīties Kirkorovam, lai primadonna par šādu ieceri aizmirsu. Kā norāda Krievijas dzeltenā prese, vēl smagāks trieciens, visticamāk, bijis Maksimam Galkinam, kurš uz šo ierakstu vispār neticis uzaicināts, neraugoties uz to, ka pēdējā laikā viņš bijis uzticams un neatņemams Pugačovas pavadonis.

Studijas tehniskais personāls žurnālistiem atklāja, ka filmēšanas laukumā Pugačova ieradusies jau no paša rīta un bijusi ļoti nervoza - izteikusi neapmierinātību ar studijas dekorācijām, darba organizāciju un personālu un tikai bijušā vīra ierašanās primadonnai likusi aizmirst par valdošo jezgu, jo uz skatuves sākusi valdīt mīlestība, miers un saskaņa.

Pugačova un Kirkorovs nodziedājuši pāris dziesmas un pēc koncerta ieraksta kopā devušies uz restorānu, lai nosvinētu to, ka Kirkorovam piešķirts Ingušetijas tautas mākslinieka nosaukums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu