Kailija Minoga šķiras no drauga

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Austrāliešu dziedātāja Kailija Minoga šķīrusies no sava drauga — franču aktiera Olivjē Martinesa, teikts pāra izplatītā paziņojumā.

«Olivjē Martiness un Kailija Minoga oficiāli apstiprinājuši, ka viņi vairs nav pāris,» teikts viņu izplatītā paziņojumā. «Viņi ir pieņēmuši lēmumu šķirties, un tas noticis abpusēji un draudzīgi. Viņus abus apbēdina mediju nepatiesie apgalvojumi par neuzticību. Viņi abi paliek ļoti tuvi draugi.»

Britu bulvārprese rakstīja, ka pāra četrus gadus ilgās attiecības ir apdraudētas, jo Martiness bijis neuzticīgs.

Minoga pagājušā gada novembrī pauda dziļu pateicību Martinesam par viņa atbalstu dziedātājas cīņā ar vēzi, nodēvējot viņu par «viscienījamāko cilvēku, kādu esmu satikusi». «Oli bija līdzās visu laiku. Viņš bija neticams. Viņš nevilcinoties atcēla savus darbus un atlika projektus, lai varētu būt kopā ar mani,» stāstīja dziedātāja.

Pēc krūts vēža atklāšanas 2005. gada maijā Minoga veiksmīgi izgāja ārstēšanas kursu, tomēr morāli cīņa ar slimību brīžiem bijusi smaga, un tādos brīžos viņu balstījis Martiness.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu