Kailija Minoga atklāj savu skatuves tērpu izstādi Londonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Otrdien Viktorijas un Alberta muzejā Londonā tika atklāta popmūzikas princeses Kailijas Minogas skatuves tērpu izstāde, uz kuras atklāšanu ieradās arī pati dziedātāja.

38 gadus vecā skatuves zvaigzne izvairījās no jautājumiem par neseno šķiršanos no franču aktiera Olivjē Martinesa, attraucot: «Esmu šeit, un viss ir labi.»

Aculiecinieki tabloīdiem stāsta, ka dziedātāja izskatījusies «vienkārši brīnišķīgi, viņa plaši smaidīja un pilnīgi noteikti bija apmierināta ar sevi. Viņa pat nedaudz padejoja savu dziesmu pavadījumā, virzoties cauri izstāžu zālei».

Izstādē redzami Kailijas skatuves tērpi, ieskaitot tos, kurus viņa valkāja, tēlojot Šarlīni austrāliešu seriālā «Kaimiņi».

Izsmalcinātajā izstādes atklāšanas ballītē pulcējās dziedātājas draugi, modes mākslinieki un vesela zvaigžņu plejāde. Starp viesiem bija arī Merilina Mensona topošā šķirtene Dita fon Tīsa un Bojs Džordžs, kas bijis īpaši pagodināts, kad ieraudzījis starp eksponātiem arī viņa paša dizainētos tērpus.

Viktorijas un Alberta muzeja apmeklētāji Kailijas Minogas tērpu izstādi varēs apskatīt līdz pat 10. jūnijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu