Normunds Rutulis publicē savu «Sirdspukstu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai atspoguļotu tās emocijas un savstarpējo sapratni, kas valda slavenajā Rīgas orķestrī, kura pamatu veido Normunds Rutulis, Roberts Rasa, Anrijs Grīnbergs, Ēriks Upenieks, Māris Ozols un Kristaps Krievkalns, drīzumā mūzikas izdevniecība «Platforma Records» klajā laidīs 10 dziesmu albumu ar nosaukumu «Magones zieds».

Albuma tituldziesmas autors ir Aivars Hermanis, un tā iedziedāta kopā ar Rutuļa ilglaicīgo skatuves partneri Anci Krauzi. Albumā vieta atvēlēta arī 3 jaunām R.Paula un G.Rača dziesmām. Taču vispatīkamākais pašiem mūziķiem šķiet fakts, ka beidzot ir izdevies realizēt savas idejas un materializēt tās dziesmās. Sevi piesaka jaunie dziesmu autori – taustiņinstrumentālists Māris Ozols, Kristaps Krievkalns un Normunds Rutulis.

Lielisku darbu paveicis albuma aranžētājs, programmētājs un skaņu režisors Kristaps Krievkalns, kas kopā ar albuma producentu Normundu Rutuli ir gatavi turpināt kopīgo darbu arī pēc albuma «Magones zieds» publicēšanas.

Šī dziesmu albuma ieskaņošanā piedalījušies arī viesmūziķi – Aivars Hermanis, Uldis Ziediņš, Sandris Skeranskis, Zintis Žvarts, Raivo Stašans, Kārlis Vanags, Laura Sējāne un Ieva Kerēvica.

Jaunais pavasara radiosingls «Sirdspuksts» ir pirmais publicētais darbs, ko radījuši Normunds Rutulis un Kristaps Krievkalns. Līdz šim Rutulis izpildīja tikai citu komponistu dziesmas, nu beidzot «maisam gals vaļā». «Sirdspuksts» lejupielādējams arī «doremi.lv» un jaunajā portālā «boms.lv».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu