Labdarības tirdziņā vāks līdzekļus dzīvnieku patversmei "Līči"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nākamsestdien, 19.novembrī, radošajā izstāžu un pasākumu telpā "Juglas vārti" jaunieši-amatnieki rīkos labdarības tirdziņu, kura ienākumi tiks ziedoti dzīvnieku patversmei "Līči", informēja biedrības "Juglas vārti" koordinatore Solvita Štrausa.

Labdarības tirdziņa mērķis ir mudināt ikkatru izdarīt labu darbu, kas kādam "Līču" dzīvniekam varētu dāvāt ne tikai ikdienas uzturēšanas līdzekļus un nepieciešamāko palīdzību, bet, iespējams, arī jaunas mājas.

Pasākums tiek rīkots gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā, tādējādi ikkatrs tirdziņa apmeklētājs varēs baudīt un izdzīvot "Juglas vārtu" nama fasādes gaismas stāstus par Juglu.

Visas dienas garumā ikviens labdarības tirdziņa viesis varēs iegādāties daudzveidīgus un oriģinālus rokdarbus, mājas dizaina priekšmetus, rotaslietas, bērnu rotaļlietas, apģērbus, apgleznotus stikla traukus, ādas un koka izstrādājumus, kā arī svaigu un kvalitatīvu Latvijas zemnieku pārtikas produkciju.

Tāpat apmeklētāji varēs izbaudīt dažādu mākslinieku priekšnesumus. Pasākumā uzstāsies Rīgas latviešu biedrības sieviešu kamerkoris "Unigunde", Annija Putniņa, "Knīpas un knauķi", Juglas mūzikas skolas audzēkņi, kā arī līnijdejotāji. Vienlaikus notiks fotogrāfiju izstāde un būs iespējams vērot kalēja darba paraugdemonstrējumus.

Tirdziņš notiks no no plkst.12 līdz plkst.20 Rīgā, Brīvības gatvē 401c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu