Rangniks atraida Vācijas futbola kluba "Bayern" piedāvājumu vadīt komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ralfs Rangniks.
Ralfs Rangniks. Foto: Reuters/ScanPix

Austrijas valstsvienības treneris Ralfs Rangniks ir noraidījis piedāvājumu jūlijā kļūt par Vācijas futbola bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" galveno treneri, 2. maijā paziņoja Austrijas futbola federācija (OFB).

Paziņojumā teikts, ka 65 gadus vecais Vācijas treneris Rangniks ir nolēmis palikt kopā ar Austrijas komandu arī pēc šā gada Eiropas čempionāta Vācijā.

"Esmu Austrijas komandas treneris no visas sirds. Šis darbs man dod neticami daudz prieka, un esmu apņēmības pilns veiksmīgi

turpināt mūsu izvēlēto ceļu," sacīja Rangniks.

"Vēlos uzsvērt, ka tas nav "Bayern" noraidījums, bet lēmums par labu Austrijas izlasei un mūsu kopīgajiem mērķiem. Mēs pilnībā koncentrējamies Eiropas čempionātam un darīsim visu iespējamo, lai tajā tiktu pēc iespējas tālāk," piebilda treneris.

"Bayern" ir jāatrod aizstājējs Tomasam Tuhelam, kurš jūnijā pamet klubu pēc iepriekšējas vienošanās ar tā vadību. "Bayern" šosezon pirmo reizi 12 gadu laikā neuzvarēja bundeslīgā, titulu izcīnot Leverkūzenes "Bayer", taču ir iekļuvusi Čempionu līgas pusfinālā.

Rangniks kļuva par kluba pirmo izvēli pēc Šavi Alonso un Juliāna Nāgelsmaņa atteikuma un lēmuma palikt kopā ar attiecīgi "Bayer" un Vācijas izlasi.

Pēc 31 kārtas "Bayern" ar 69 punktiem bundeslīgā ieņem otro vietu, trīs kārtas pirms turnīra beigām no "Bayer" atpaliekot 12 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu