Mājas kaķenīte palikusi bez saimnieka (11)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Palīdzēsim atrast mincītei mīļus, jaukus, gādīgus saimniekus! Viss liecina, ka šī kaķenīte visu savu apzinīgo mūžu bijusi mājas kaķis, ko kāds bezatbildīgs cilvēks ir izmetis!

Pirms diviem mēnešiem šo kaķenīti biju paņēmusi uz pāris dienām pie sevis, lai paēdinātu un izguldinātu, jo žēl bija noskatīties, kādā bezpalīdzīgā stāvoklī viņa ir nonākusi. Nesaprazdama, kas notiek, viņa mēģināja pieiet gandrīz pie katra garāmgājēja, lai pieglaustos un ielīstu klēpī... Sākumā vēl domāju, ka kaķenīte ir izmukusi no mājām vai nokritusi no balkona, izlīmēju pat vairākus ziņojumus pie veikaliem ar fotogrāfiju, kā arī ieliku internetā, bet nekā... saimnieki neatsaucās. Paturēt kaķīti es nevaru, jo mājās jau ir deviņus gadus vecs runcis Garfilds, kurš neparko negribēja kaķenīti laist savā teritorijā, kā arī to tik vien darīja, kā caurām dienām dežurēja pie istabas durvīm, tāpēc kaķenīte bija jātur istabā ar slēgtām durvīm, jo mans minka tās prot attaisīt...

Foto: TVNET lasītāji

Pa tām dienām, ko viņa pavadīja pie mums, varu secināt, ka kaķenīte nepārprotami ir bijusi mājas mince. Viņa zina, kādam nolūkam ir domāta kastīte, patīk sēdēt uz balkona malas, ļoti patīk atrasties starp cilvēkiem, ļoti uzticīga cilvēkiem - reizēm pat pārāk... guļ blakus gultā, patīk, ka viņu paņem uz pleca, ļoti patīk gulēt uz krūtīm... Turklāt vēl kaķenīte ir STERILIZĒTA.

Kaķenīte ir ne tikai neparasti skaista, bet arī vienreizēji mīļa. Savu runci vienmēr esmu uzskatījusi par mīļuma iemiesojumu... nu tad šī princesīte pārspēj visu!!! Saku tik tiešām no sirds, tik mīļa rakstura kaķīti kā viņu neesmu redzējusi nevienam!!! Tādēļ vēl vairāk sāp sirds, ka tik mīļam kaķītim ir jāguļ uz ielas. Sākumā biju pārliecināta, ka minci noteikti paturēšu, bet nebiju paredzējusi, kā jau minēju iepriekš, ka mans runcis būs tik neviesmīlīgs.

Pat vēl šobrīd nespēju saprast to, kā vispār var izmest no mājām savu mīluli un atstāt bezpalīdzīgā stāvoklī, it īpaši jau šajā gadījumā, kad mincīte ir tik vienreizēji mīļa un burvīga.

Foto: TVNET lasītāji

Šobrīd viņas mājas ir maza koka būdiņa daudzstāvu mājas pagalmā, ko kāds labs cilvēks ir uztaisījis kaķiem, kuriem nav saimnieku. Vienīgais, ko es šobrīd viņas labā varu darīt, ir uzrakstīt šo rakstu un cerēt,  ka kāds jauks, gādīgs cilvēks atsauksies, kā arī katru vakaru es aiznesu viņai ko paēst. Tuvojas ziema, tāpēc pat domāt negribas, kas ar viņu var notikt, ja ziema būs tikpat barga kā iepriekšējā, jo istabas kaķis nezina, ko nozīmē sals.

Viņa tik tiešām sava rakstura dēļ ir pelnījusi ko labu - mīļus, gādīgus saimniekus, labus dzīves apstākļus, lai viņai nekā netrūktu - cilvēku ar lielu atbildības izjūtu.

Kaķenīte atrodas Tukumā. Aptuvenais viņas vecums varētu būt no 1,5 līdz 2 gadiem. Jārēķinās arī ar to, ka kaķīti noteikti vajadzēs aizvest pie vetārsta, lai pēc zobiņiem noteiktu aptuveno vecumu, kā arī attārpotu, atblusotu vai izmazgātu, un profilakses pēc iziet antibiotiku kursu.

Es varu garantēt - ja pieņemsiet šo burvīgi mīļo kaķīti, to tik tiešām nenožēlosiet!!!

Palīdzēsim atrast jaukus, atbildīgus cilvēkus, kas ar mīlestību un cieņu uzņems šo jauko kaķenīti savā ģimenē un dāvās viņai mājas uz visu viņas mūžiņu. Interesentus lūdzam zvanīt pa tālruni 22441002 vai rakstiet uz e-pastu - popup@inbox.lv  (Tukums)

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu