Grasmanei jāpaliek cietumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas apgabaltiesa otrdien atstāja negrozītu Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas lēmumu par drošības līdzekļa — apcietinājuma — piemērošanu Ventspils amatpersonu lietā apsūdzētajai komandītsabiedrības «Ventspils ekspedīcija loģistika KS» darbiniecei Gitai Grasmanei.

Kā portālu «Apollo» informēja Rīgas apgabaltiesas preses sekretāre Evita Naglinska, šis tiesas lēmums nav pārsūdzams. Ar lūgumu mainīt drošības līdzekli pie izmeklēšanas tiesneša iespējams vērsties, ja izmeklēšanas gaitā radušies jauni apstākļi.

Jau vēstīts, ka Grasmane tiek turēta aizdomās par noziedzīgi iegūtu naudas līdzekļu legalizēšanu 10 miljonu ASV dolāru apmērā. Prokuratūra norāda, ka šāda naudas summa legalizēta ilgstošā laika posmā, sākot ar 2000. gadu. Pamats Grasmanes atzīšanai par aizdomās turēto bija tā sauktās Ventspils amatpersonu lietas ietvaros 2006. gada nogalē Ventspilī veikto kratīšanu laikā izņemtie dokumenti un citi pierādījumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu