Meklē aculieciniekus sunīša zādzībai pie veikala (3)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Saimnieks sācis meklēt savu uzticamo sunīti vārdā Džeks, kuru šo trešdien no rīta pie pārtikas tirdzniecības centra Rīgā esot pamanījusies nozagt, iespējams, kāda garīgi slima sieviete. Vīrietis lūdz atsaukties ikvienu aculiecinieku, lai varētu Džeku pēc iespējas ātrāk atrast un nogādāt saimniekam.

Arnolds Spāde trešdien bija iegājis iepirkties pārtikas veikalā "Rimi" Rīgā, Purvciemā Deglava ielā 110, atstājot Džeku piesietu saitē pie veikala ārdurvīm.

Arnolds jau 46 gadus ir regbija treneris un arī trešdienas rītā bija devies pie saviem skolēniem, vispirms iegriežoties netālajā pārtikas veikalā.

Skumjais Džeka saimnieks raidījumā Degpunktā stāsta: "Izrādās, ka tā sieviete ir gājusi mums no muguras, it kā esot slims cilvēks. Veikalā es biju 20 minūtes, iznācu ārā - suņa nav!" Arnolds izmeklējies Džeku tuvējā apkārtnē un tad devies pie veikala apsardzes. Tā arī apstiprinājusi, ka suns ir nozagts. Veikala apsardzes videomateriālā varēja redzēt, ka pienākusi viena sieviete, atsējusi Džeka no saites un aizgājusi. Sunītis visticamāk neesot pretojies, jo uzaudzis kopā ar bērniem - Arnolda rebija audzēkņiem un pieradis pie labsirdības. Džekam ir 4,5 gadus vecs, draudzīgs suns un viņa fotgrāfijas redzamas rakstam pievienotajā Degpunktā video.

Degpunktā nav iespējas parādīt zādzības brīdi, kas fiksēts pie veikala, jo apsardzes darbinieki atteica dot šī videomateriāla kopiju. Tajā redzams, ka suņa zagle ir gara auguma, ģērbusies garā pelēkā kleitā. Sieviete arī ceturtdien esot redzēta vairākās vietās ar Arnolda suni.

Arnolds ļoti skumst pēc sava drauga Džeka. Viņš ar divriteni ik dienu izbraukā vai visu apkārtni, taču nesekmīgi. Ja kādam cilvēkam ir informācija par aprakstīto sievieti vai viņu kāds ierauga kopā ar attēlos video sižetā redzamo suni Džeku, ir lūgums zvanīt Arnoldam pa tālruni 67592864 vai uz Degpunkta karsto numuru 22000112.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu