Grūtniece lūdz Kailijai Minogai atdot vīru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Austrālijā dzimusī popzvaigzne Kailija Minoga noliegusi, ka viņai būtu romāns ar kino producentu Aleksanderu Dāmu, kura sieva, kas ir grūtniecības astotajā mēnesī, jau vairākkārt lūgusi vīru atgriezties mājās, bet britu mediju lasītāji pārmetuši 38 gadus vecajai K. Minogai ģimenes jaukšanu.

K. Minoga un A. Dāms kopā nofotografēti kādā Čīles kūrortā, kur viņi gan devušies kopīgā izbraucienā ar kuteri, gan baudījuši romantiskas vakariņas restorānā. Cilvēki, kas labi pazīst siržu lauzēju A. Dāmu, savos komentāros laikrakstam «The Daily Telegraph» vēstījuši, ka šī nav pirmā reize, kad viņš uz šo kūrortu aizvizina savu kārtējo draudzeni.

Pēc lielā skandāla, kura laikā K. Minoga tikusi bargi kritizēta par ģimenes graušanu, viņas pārstāvji nākuši klajā ar oficiālu paziņojumu, kurā vēstīts, ka nekas «tāds» neesot noticis, dziedātāja ir šokēta par mediju rakstiem un uzskata, ka tie ir aizskaroši. K. Minogas pārstāvis Marejs Čalmerss sacījis, ka dziedātāja pašlaik izbrīvējusi nelielu atpūtas laiku sava jaunā albuma ieraksta procesā un tikusies ar A. Dāmu, lai apspriestu kādus nākotnes projektus. Jāatgādina, ka abi satikās, kad tika gatavota K. Minogas reklāmas kampaņa kompānijas «H&M» bikini.

Tikmēr A. Dāma sieva Lora ar mediju starpniecību izplatījusi sirdi plosošu paziņojumu, kurā aicina vīru atgriezties un atzīmē, ka viņai neatliek nekas cits kā viņam noticēt. «Tā bija ellišķīga nedēļa. Man vajadzēja izbaudīt pēdējās grūtniecības nedēļas un sagatavoties mūsu bērniņa nākšanai pasaulē. Bet tā vietā es nepārtraukti raudu un pa telefonu lūdzos, lai viņš atgriežas, bet viņš, izrādās, guļ kopā ar vienu no pasaules lielākajām zvaigznēm,» viņas sacīto citē «The Daily Telegraph».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu