Visjocīgākās seksuālās tradīcijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Pirms dzimumakta sironio cilts indiāņi, kas ir Bolīvijas austrumos, apēd utis un ērces, kas rāpo pa partnera ķermeni. Pie simtās uts parasti ir klāt uzbudinājuma virsotne, un mīļotie kaislīgi apskaujas.

Venēra kažokādās

Cilvēks, kas apklāts ar vilnu, ne vienmēr ir sniega cilvēks. Pasaulē ir daudz fetišistu, kuri uzmauc sev zvēru ādas, lai nodarbotos ar seksu ar citu tādu pašu izvirtuli.
Cilvēki - zaķi parasti nemīl cilvēkus - ķengurus, toties cilvēki - koka vardes nez kāpēc ļoti uzbudina cilvēki - pelikāni.

Drošā afrikāņu kontracepcija

Dienvidāfrikāņu hotentoti nez kāpēc ļoti baidās no dvīņu dzimšanas, tāpēc nogriež sev vienu oliņu. Principā, pret hotentotu loģiku nevar iebilst — ja nogrieztu abas oliņas, tad nepiedzimtu pat viens bērns.

Tēju? Kafiju? Sievu?
 
Čukči, būdami pārāk draudzīga tauta, viesiem piedāvā bezmaksas lietošanā arī savas sievas.
Varbūt viņiem ir pārāk auksti, lai rīkotu skandālu? 

Sausā deva

Zimbabves vīriešiem patīk sausas sievietes. Tāpēc pirms seksa Zimbabves sievietes ilgi tīra savas intīmās vietas ar to, kas gadās pa rokai. Par laimi viņām, vietējai tautai nav zināms tāds izgudrojums kā smilšpapīrs.

Būt nevainīgam līdz 50 gadiem

To saviem sekotājiem piedāvā eksotiskā reliģija Viņ-u, kas izplatīta Filipīnās. Pēc tam var darīt visu — saglabājot nevainību, līdz pusgadsimta vecumam atļauts gulēt ar neprecētām sievietēm, onanēt sabiedriskās vietās, precēties ar vairākām sievām.

Klusējošā laime

Tadžu ciltij, kas dzīvo vienā no kalnu ielejām Indijā, mājās valda apbrīnojams miers un saskaņa. Šajā ciltī pāra šķiršanās ir rets, ārkārtējs notikums. Noslēpums slēpjas tur, ka tadžu vīrieši un sievietes runā dažādos dialektos, kuri tā arī saucas — vīriešu un sieviešu. Ļoti bieži pāri, īpaši vīrieši, slikti zina savas otrās pusītes valodu un pat necenšas to iemācīties, izvēloties labāk klusēt, vai lietot mīmikas un žestu valodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu