Uzsprāgusi Vaškeviča automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmdien pēcpusdienā uzsprāgusi Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes vadītāja Vladimira Vaškeviča automašīna. Vaškevičs eksplozijas brīdī atradies automašīnā, viņš ir smagi cietis un nogādāts Rīgas 1. slimnīcas reanimācijas nodaļā. Augstā amatpersona slimnīcā tiek apsargāta.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa «Apollo» sacīja, ka Rīgā, Eksporta ielas rajonā, pirms pulksten 18 noticis sprādziens. Eksplodējusi Vaškeviča automašīna «Subaru Impreza». Rekšņa apstiprināja, ka auto atradies Vaškevičs.

Uz notikuma vietu devusies speciālo uzdevumu vienība «Omega». Tiek noskaidroti eksplozijas iemesli. Apkārtne ap notikuma vietu ir norobežota.

Pagājušajā gadā Vaškevičs vērsa policijas uzmanību uz diviem gadījumiem, kad viņa darbavietas un dzīvesvietas tuvumā degušas automašīnas. Pavasarī pie viņa šķirtās sievas savrupmājas Pļavniekos, kur tobrīd atradās arī Vaškevičs, sprāga busiņš ar gāzes baloniem, bet mēnesi vēlāk bija mēģinājums aizdedzināt viņa auto darbavietas stāvvietā.

Muitas kriminālpārvaldes priekšnieks uzbrukumus saistīja ar profesionālu atriebību, bet pusgadu vēlāk norādīja, ka tā bijusi šķirtās sievas biznesa partnera Raimonda Štālberga atriebība. Pats Štālbergs ap to laiku atradās apcietinājumā par trīs miljonu eiro izspiešanu no Vaškeviča šķirtās sievas Ināras Vilkastes. Konflikts starp abiem biznesa partneriem radās ievērojama nekustamā īpašuma darījuma dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu