Sieviešu erotiskās fantāzijas. 1., 2. un 3.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Fantāzijas, fantāzijas... Tām ir visdažādākais raksturs, arī erotika. Ar ko gan tas saistīts, un vai būtu jākautrējas no līdzīgām fantāzijām, vai labāk aizdomāties, kas gan slēpjas aiz tām?

Vācu seksologs Gerts Zepgers mēģinājis atšifrēt dažus sieviešu erotiskos sapņus, ar kuriem viņu iepazīstinājušas vairākas sievietes.

Mīlestība trijatā

«Uz dīvāna sēžam: draudzene, mans vīrs un es. Tikko izeju no istabas, viņš atpogā draudzenes blūzīti un sāk glāstīt viņas krūtis. Abi ir tā aizrāvušies mīlas spēlē, ka nemana ne manu atgriešanos, ne klātbūtni.

Viņš sāk to skūpstīt arvien karstāk un karstāk, un te nu vairs nenociešos, mans ķermenis alkst seksa. Pirmajā brīdī, mani ieraugot, vīrs it kā apraujas, bet tad, kaisles pārņemts, sāk izģērbt mani. Jūtu viņa rokas, lūpas, draudzenes pieskārienu. Tas ir brīnišķīgi! Mūs apņem kaisles vilnis...»

Jūs ne reizi vien esat ilgojušies pēc pārmaiņām seksa jomā ar citu partneri, taču jums to liedza sirdsapziņa. Šādu sieviešu tipiskākās fantāzijas — atļaut sānsoli arī vīram. Brīnišķīgas sajūtas, redzot, kā vīrs mīlējas ar citu sievieti. Jūs uzbudināties vairāk nekā divatā ar laulāto. Sievietēm ar šādām fantāzijām, kā likums, jau ilgu laiku ir viens un tas pats partneris, sekss, ar kuru jau kļuvis garlaicīgs. Taču viņas neko nedara, lai izbēgtu no rutīnas. To viņas dara tikai savās fantāzijās.

Sekss pludmalē

«Mēs abi guļam pludmalē pilnīgi kaili. Silts viegls vējiņš maigi apņem ādu, sīvais jūras gaiss kutina nāsis. Mazi jūras vilnīši skalojas gar kājām, mēs atrodamies viens otra skavās. Ūdens lēni apņem mūsu ceļgalus, vēderu, līdz abi pilnībā esam vēsajā ūdenī. Ūdens uzplūstot un atplūstot lēni masē mūsu ķermeņus un puto kā šampanietis...»

Aiz šādām seksuālām fantāzijām bieži slēpjas vēlme, lai kāds novērotu jūsu mīlas rotaļu. «Varbūt kāds atpūtnieks slepus mūs vēro,» šī doma uzbudina daudzas sievietes un vīriešus. Tas liek domāt, ka darām kaut ko aizliegtu. Turklāt seksa laikā, kas notiek svaigā gaisā, sieviete izjūt vēja, gaisa, ūdens un zemes spēku. Šis spēks stiprina viņas gatavību atdoties vīrieša varai un seksam piedod aizmirstības aromātu...

Zīds pieglaužas manam ķermenim

«Mugurā man ir tikai zīda krekliņš, kas iezīmē mana ķermeņa kontūras. Gludais zīds glāsta manu ādu. Redzu, kā garām ejošo vīriešu sajūsminātie skatieni slīd pār manām slaidajām kājām, gurniem un apstājas pie tiem. Kā es uzbudinos no šiem skatieniem!»

Reti kāda sieviete neprot atšķirt ideālu figūru no savas personīgās. Fantāzijas ir brīnišķīga iespēja, lai idealizētu savu nepilnīgo ķermeni. Īpaši tām sievietēm, kas nicina savus trūkumus un būtu ar mieru nomest to čaulu, jo uzskata to par izplūdušu un bezjēdzīgu. Ļoti bieži šādām sievietēm piemīt ekshibicionistiskas noslieces. Baudu viņām sagādā sevis parādīšana, un savās fantāzijās viņas vēlas iegrimt bezgalīgā apkārtējo sajūsmā, taču reālajā dzīvē viņas ir apdalītas.

(Būs vēl.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu