Ouvena Vilsona veselība uzlabojusies. Vai pašnāvībā vainojama Hadsone?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktiera Ouvena Vilsona veselība, kurš svētdien tika ievietots slimnīcā pēc neveiksmīga pašnāvības mēģinājuma, patlaban esot uzlabojusies, ziņo slimnīca, kurā atrodas aktieris.

«Ļoti lūdzu masu informācijas līdzekļus cienīt manas tiesības uz personīgo dzīvi un ļaut man mierīgi iziet ārstēšanās kursu šajā man tik sarežģītajā laikā,» oficiālā paziņojumā teicis 38 gadus vecais aktieris. Plašāki komentāri netiek sniegti.

Vilsons patlaban atrodas Losandželosas medicīnas centrā «Cedars-Sinai». Slimnīcas pārstāve presei paziņojusi, ka aktieris šodien jūtoties labāk.

«National Enquirer» un «Star Magazine» jau ziņoja, ka aktieris pārgriezis sev vēnas un iedzēris lielu zāļu daudzumu. Policijā fiksēts, ka zvans pēc palīdzības no Vilsona mājas veikts svētdienas pēcpusdienā. Aculiecinieki apgalvo, ka redzējuši grieztas brūces uz aktiera rokām.

«National Enquirer» redaktors paziņojis, ka Vilsonu pašnāvības mēģinājuma brīdī atradis viņa brālis Endrjū, kas arī izsaucis palīdzību.

Vilsonam tika uzstādīta diagnoze «atūdeņošanās». Pēc kuņģa skalošanas aktieris tiks nosūtīts uz narkoloģisko klīniku. Patlaban Vilsons atrodas pastāvīgā ārstu uzraudzībā. Mediķi viņa veselības stāvokli raksturo kā stabilu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu