Rēzija izvairās no savu kailskatu pirmizrādēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Aktrisei Rēzijai Kalniņai ne visai iet pie sirds filmēšanās kailskatos. Iespējams, tādēļ viņa neierodas uz to filmu pirmizrādēm, kuru kadros viņa ir redzama kaila, — tādu varbūtību izsaka žurnāls «Kas Jauns».

Pēdējā laikā uz lielā ekrāna iznākušas divas filmas, kurās Rēzija redzama «Ievas tērpā»: Rolanda Kalniņa filma «Rūgtais vīns», kā arī režisores Unas Celmas veidotā filma «Nerunā par to». Kā novērojis žurnāls, Rēzija nav ieradusies uz abu filmu pirmizrādēm. Tiesa gan, filmas «Nerunā par to» pirmizrādes dienā aktrisei bijis arī cits neierašanās iemesls — viņa bija devusies ārzemju ceļojumā.

Atkailināties kameras priekšā talantīgajai un izskatīgajai aktrisei neesot viegli, tāpēc no šādām ainām viņa visiem spēkiem mēģinot izvairīties, tomēr Unai Celmai izdevies Rēziju pārliecināt par pretējo. «Es nevēlos tādus skatus, bet, ja režisors pārliecina un ja tajā brīdī man nav kompleksu attiecībā pret savu fizisko kailumu, tad es varu,» žurnālam atzīst Rēzija Kalniņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu