Pastāv varbūtība, ka KNAB notikusi krāpniecība vairāku simtu tūkstošu latu apmērā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ministru prezidents Aigars Kalvītis trešdien telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» pavēstīja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadība izšķērdējusi ļoti lielas naudas summas un pastāvot liela varbūtība, ka notikusi krāpniecība. 

«Attiecībā uz KNAB runa ir par simtiem tūkstošiem latu. Un pastāv liela varbūtība, ka notikusi krāpniecība vai citas nelikumīgas darbības,» sacīja premjers.

Kalvītis kategoriski noliedza Loskutova apgalvojumus, ka ar viņa atstādināšanu būtu saistīts ekspremjers Andris Šķēle vai smagos noziegumos apsūdzētais Ventspils mērs Aivars Lembergs. «Ir vienkārši izplatīt dezinformāciju. Loskutova atlaišana nav saistīta ar cilvēkiem no ārpuses.» Tāpat premjers sacīja, ka lēmums par KNAB vadītāja atlaišanu neesot bijis pārsteidzīgs. Viņš apspriedies ar citām amatpersonām, kas arīdzan norādījušas, ka lieta ir rūpīgi jāpārbauda.

Vaicāts, vai Loskutovs varētu atgriezties amatā, ja tomēr viņš nebūs vainojams līdzekļu izšķērdēšanā, premjers norādīja: ja Loskutovs varēs atspēkot Valsts kontroles atzinumu, viņš varēs atgriezties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu