Pirmā kaķu Olimpiāde Latvijā!!!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 2015.gada 2. un 3. maijā, Rīgā norisināsies grandioza starptautiskā kaķu izstāde «Cat Olimpia 2015». Izstādē piedalīsies ap 300 kaķu. Pūkainie dalībnieki Rīgā ieradīsies no Baltijas valstīm, Skandināvijas, Krievijas un Eiropas – tie būs labākie kaķi no visas pasaules

Šie būs īsti svētki visiem kaķu mīļotājiem – izstādes apmeklētājiem divu dienu laikā būs iespēja klātienē apskatīt vairāk nekā 30 dažādu šķirņu pārstāvjus, no pieredzējušiem audzētajiem uzzināt par šo šķirņu īpatnībām, rakstura iezīmēm, to kopšanu, kā arī apmeklēt īpašām šķirnēm veltītos prezentāciju šovus un dažādus ringus. Tā būs īsta kaķu olimpiāde, kurā divu dienu garumā norisināsies krāšņi priekšnesumi, un noslēgumā tiks apbalvots Olimpiskais uzvarētājs! Klubs Cat’s Meow visiem uzvarētājiem ir sarūpējis bagātīgu dāvanu fondu!

Izstādē piedalīsies ekskluzīvs starptautisko kaķu ekspertu sastāvs no Vācijas, Polijas, Nīderlandes, Krievijas, Beļģijas un Itālijas, tai skaitā arī pati WCF (World Cat Federation) dibinātāja, prezidente Anneliese Hackmann, kuri vērtēs kaķu atbilstību striktiem šķirnes standartiem.

Izstādē viesosies arī Biedrības «Dzīvnieku pansija «Ulubele«» patversmē mītošie mīluļi, kuri ilgojas pēc siltām mājām un gādīgiem saimniekiem. Īpašā stendā izstādes apmeklētājiem būs iespēja ziedot dabīga izstrādājuma segas, palagus, dvieļus un dzīvniekiem domātas guļvietas, spēļmantiņas, nagu asināmos, barību un citas nepieciešamas lietas patversmes iemītniekiem. Būs iespēja saņemt plašāku informāciju par atbildīgu attieksmi pret dzīvniekiem, dzīvnieku adopcijas iespējām Ulubelē, kā arī iepazīties ar dažiem patversmes murrātājiem, kuri gaida gādīgus saimniekus.

Izstādes laikā jūs varēsiet iegādāties nepieciešamās lietas jūsu mājas mīluļiem – barību, kopšanas līdzekļus, rotaļlietas, gultiņas, nagu asināmos kokus un tamlīdzīgas lietas par pievilcīgām cenām.

Izstādes organizātors ir viens no lielākajiem kaķu mīļotāju klubiem Baltijā – Cat’s Meow, kurš jau vairāk kā 8 gadus darbojas vadoties pēc augstākajiem felinoloģijas standartiem, un rīko lielākās kaķu izstādes Latvijā. Šo 8 gadu laikā klubs Cat’s Meow ir iemantojis tādu reputāciju, ka tam tika uzticēts rīkot šo grandiozo kaķu olimpiādi, kas ir visaugstākais kaķu sacensību līmenis. Šajās divās olimpiādes dienās nekur citur pasulē nenotiek kaķu izstādes WCF (World Cat Federation) sistēmā.

Klubs savās rindā pulcē ne tikai pieredzējušus kaķu audzētājus, bet visus, kurus interesē šie mīļie mājdzīvnieki. Regulāri tiek rīkoti dažādi tematiskie semināri, tikšanās ar pieredzējušiem kaķu audzētājiem un felinologiem. Mīli kaķus – pievienojies!

Izstādes sponsors Royal Canin.

Izstādes galvenais atbalstītājs – Borisa un Ināras Teterevu fonds.

Foto: Publicitātes foto

Izstādes programma:

Sestdiena, 2.maijs

10.00 Izstādes atklāšana

11:00 2014.gada labāko kaķu apbalvošanas ceremonija

11:00- 15:00 Šķirņu šovi un prezentācija

16:00-18:00 Best in Show apbalvošana

Svētdiena, 3.maijs

10:00-14:00 Ekstertīzes, šķirņu šovi un ringi

15:00 Olimpiādes noslēguma rings, olimpiskā uzvarētāja apbalvošana

16:00-18:00 Best in Show apbalvošana


Izstāde notiks 2. un 3.maijā Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b. Izstāde atvērta apmeklētājiem no plkst.10.00 līdz 18.00.

CAT OLIMPIA WCF

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu