<i>Tatuška</i> Jūlija dzemdēs TV tiešraidē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Grupas «t.A.T.u» soliste Jūlija Volkova nolēmusi būt par paraugu citām topošajām māmiņām un piekritusi savas dzemdības rādīt kādā no Krievijas galvenajiem TV kanāliem.

Volkovas dzemdības gaidāmas decembrī, un viņa nolēmusi tās pārvērst par sabiedrisku pasākumu.

Jūlijai šis būs otrais bērns. Pirmais nāca pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās «standarta procedūrā» — kādā no Maskavas dzemdību namiem bez svešu acu klātbūtnes.

Šoreiz «t.A.T.u» soliste rīkosies citādi. «Lai uzmundrinātu citas topošās māmiņas, Jūlija pieņēmusi lēmumu dzemdēt TV tiešraidē kādā no centrālajiem valsts telekanāliem,» presei stāsta dziedātājas draugs.

Tā kā dzemdības var ieilgt un televīzija nevarēs atainot visu intīmo procesu, to varēs vērot arī internetā.

Jau ir zināms, ka gaidāmais mazulis ir zēns. Ar bērna tēvu uzņēmēju Parvizu Jūlija iepazinās šā gada sākumā, un abiem uzreiz radās nopietnas jūtas. Turklāt viņus nespēja apturēt fakts, ka Parvizam jau bija attiecības ar citu dziedātāju — Mašu Vēberi, kas viņam nupat bija dzemdējusi dēlu.

«Jūlija ar nepacietību gaida šo notikumu,» stāsta Volkovas draugs. «Viņa ne no kā nebaidās. Tagad, piemēram, esot septītajā grūtniecības mēnesī, turklāt slimojot ar angīnu, viņa aizlidoja uz ASV piedalīties klipa filmēšanā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu