Merila Strīpa mācīs franču kulinārijas noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:msn.com

Aktrise Merila Strīpa tēlos «amerikāņu kulinārijas vecmāmiņu» Džūliju Čaildu filmā «Džūlija un Džūlija» («Julie&Julia»), kas būs Džūlijas Pauelas grāmatas «Džūlija un Džūlija: 365 dienas, 524 receptes, 1 maza virtuve» («Julie and Julia»: 365 Days, 524 Recipes, 1 Tiny Apartment Kitchen») ekranizācija. Darbs īpašs ar to, ka veidots pēc interneta on-line dienasgrāmatas.

Strīpas varones skolnieci, jauno pavāri, kas sapņo apgūt pavārmākslas brīnumus, atveidos Emija Adamsa.

Šā stāsta galvenā varone ir sekretāre, kas nolemj piedalīties ikgadējā konkursā, kura noteikumi paredz, ka viņai visas 524 receptes jāpagatavo pēc Čaildas grāmatas «Franču kulinārijas noslēpumi» («Mastering the Art of French Cooking»). Visas savas veiksmes un sakāves viņa apraksta internetā.

Filmu, pie kuras darbs tiks sākts nākamajā gadā, uzņems Nora Efrona («Sleepless In Seattle» (1993), «You've Got Mail», 1998).

Merila Strīpa savukārt drīzumā uz ekrāniem būs redzama politiskā drāmā «Lions for Lambs» (2007), bet Emija Adamsa — filmā «Enchanted» (2007).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu