Advokāts: nebrīnītos, ja apgalvotu, ka Gulbis bērnībā bijis melnādains

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Viens no Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieka Edgara Gulbja advokātiem Kārlis Paleps sarunā ar «Apollo» visai skopi komentēja ceturtdien Valsts policijas vadības teikto, taču norādīja, ka nebrīnītos arī par to, ja tiktu paziņots, ka Gulbim bērnībā bijusi melna ādas krāsa un dzīves laikā viņš ar plastiskām operācijām to būtu mainījis.

Mazāk fantastikas žanru atgādina Palepa izteiktās bažas, ka Valsts policija visbiežāk, atsaucoties uz izmeklēšanas noslēpumiem, lietas gaitā neatklāj tās detaļas. Šoreiz noticis pilnīgi pretēji, uzskata Paleps.

Viņš tāpat norādīja, ka Eiropas Cilvēka tiesību konvencijā teikts: ja ir aizdomas, ka kāda persona izdarījusi ko pretlikumīgu, tas jāpavēstī aizdomās turētajam. «Gulbim neviens neko nav teicis,» atzina Paleps un piebilda, ka arī pats vēlas iepazīties ar ziņojumiem par ceturtdien atklātiem jaunumiem saistībā ar Gulbi — ka viņš ir viltojis izglītības dokumentus un nekad nav dienējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu