Nekāda bērna nebija...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tā nenotiek tikai «ziepju operās». Ķeršana uz grūtniecību ir izplatīts, ja ne pats populārākais veids, kā apprecināt ar sevi vīrieti vai, labākajā gadījumā, notestēt viņa nopietnās jūtas.

Rezerves scenārijs. «Divdūjiņas»

Jānis, uzzinot, ka vēlos noskaidrot, kāda ir viņa pieredze reproduktīvo jautājumu risināšanā, izteica neparastu atziņu. Tiekoties ar mazpazīstamām dāmām, ar kurām vīrieti saista tikai sekss, viņš izmanto... divus prezervatīvus.

«Reiz par to izmuldējos arī džekiem pirtī. Viņi bija šokā! Mīlēties ar mētelīti neesot nekādas jēgas, bet ar diviem!!!... Protams, daļa kaifa zūd, bet es nevēlos uzturēt svešu knēveļu baru!»

Bilstu, ka runa nav par svešiem bērneļiem, bet viņa paša atvasēm, taču Jānis par saviem esot gatavs saukt tikai likumīgā laulībā dzimušus pēcnācējus. Un, tā kā nopietnām attiecībām 26 gadus vecais vīrietis pagaidām neesot gatavs, viņš ļoti rūpējas par izsargāšanos. Šādi viņš rīkotos arī tad, ja sieviete apgalvotu, ka ieņēmusi kaut piecas tabletes vai astoņas spirāles. Un tad, ja kāda dāma paziņotu par grūtniecību, Jānis pavisam droši paceltu cepuri.

Amatieru scenārijs. «Vļip, očkarik*

Savukārt Pēteris 18 gadu vecumā apprecējis pirmo sievieti, kura gaidījusi viņa bērniņu.

«Pirmo nopietno seksuālo pieredzi guvu ar topošo sievu. Pirms tam bija dažas nenopietnas bakstīšanās, un, būdams sešpadsmitgadīgs puišelis, pat neizsargājos! Traki, protams, bet laikam man paveicās.

Krāpties, protams, nav forši, bet es nenosodu sievietes, kuras izdomā dažādus manevrus, lai tiktu pie skaidrības vai laulības gredzena. Cits jautājums, vai šāda savienība būs ilga un laimīga... Tomēr, ja vīrietis ir tāds lempis, ka nedomā par sekām, bet gaida aktīvu rīcību tikai no sievietes, nevajag brīnīties, ja dāma izdomā veidu, kā noenkuroties. Mana laulība ir laimīga; es tik un tā būtu apprecējis tieši šo dūdu.»

Fiksais scenārijs. «Te viņš bija, te viņš zuda»

Indrai 40 gadu, šķīrusies, bērni lieli, bet pati izskatās super — degustēt gribētāju netrūkst.

«Ar Andri draudzējāmies jau otro gadu. Precējies, bet ar sievu kopā it kā nedzīvojot. Nezinu — gar logiem nestaigāju. Katrā ziņā mums bija baigi forši visās frontēs, sevišķi gultā. Andris arī neskopojās ar slavas dziesmām ideālajai sievietei. Bet es jau neesmu skuķis, kam var ausis piedziedāt! Kāpēc tad tu nemeties kopā ar savu sievieti dievieti, domāju. Domāju, domāju, kamēr vienreiz nez kas aiz mēles raustīja un pateicu, ka laikam gaidu bērniņu. Baidos sameloties, bet, iespējams, to pat uzrakstīju SMS.

Mans pielūdzējs pazuda kā žīds pa Miķeļiem. Bija un izbija. Bet ko tad vairāk man vajadzēja, kā vien ieslēgt testa režīmu, lai saprastu — ir vai nav aršana? Nē, ar diegiem nav aršana!

Pagājušajā vasarā, kad man it kā vajadzēja būt resnai kā gubai, nejauši saskrējāmies. Nu, nemācēja puisis noslēpt, ka ar acīm vērtē mana auguma izmērus. Un vēl es pamanīju, ka siekala velkas pakaļ gara, gara, jo mums kopā tiešām bija fantastiski!»

* Iekriti, briļļainīt! — krievu val. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu