Kāpēc vīriešiem patīk apaļas sievietes?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Kurš teica, ka apaļīgām sievietēm nav piekrišanas pie vīriešiem? Muļķības!

Iepazīšanās sludinājumi gan ir pilni ar tekstiem «Meklēju slaidu, garām kājām...», bet pārbaudiet, ko viņi patiesībā ir atraduši, ar ko dzīvo kopā! Uz vienu slaido būs četras apaļās pretī...

Kupls, mīksts un liels sievietes ķermenis vīriešiem zemapziņā asociējas ar mātes barotājas tēlu — šis fakts nav apstrīdams.

Vīrietis, kas nonācis ciešā fiziskā kontaktā ar resnīti, jūtas kā zīdainis. No vienas puses, viņš jūtas absolūti mātes pasargāts, no otras puses, viņam it kā ir atļauts pilnīgi viss.

Vēl kāds dabas dots «bonuss»: apaļīgo sieviešu zemādas tauku slānis izgaro tikai vīriešiem uztveramu aromātu, kas viņus nomierina. Diemžēl tā nesmaržo sievietes, kurām ir plāns zemādas tauku slānis.

Turklāt veselīgas apalītes ķermenis mēnessgaismā viegli atstaro to pašu romantisko mēness gaismu. Tā nav mistika, bet gan gaismas atstarošanas fizikālās īpašības. (Ja neticiet, pārbaudiet!)

Varbūt apgalvojums, ka 10% vīriešu iekāro resnas sievietes, bet atlikušie 90% — ļoti resnas, tik tiešām ir patiess?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu