Kristīna Riči vēlas būt trilleru zvaigzne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Aktrise Kristīna Riči, kas nesen pabeidza filmēties brāļu Vačovsku filmā «Speed Racer», paziņojusi, ka vēloties filmēties vēl kādā lielbudžeta trillerī.

Kurš gan varēja domāt, ka nopietnā Riči, kas filmā «Speed Racer» atveido Triksiju — galvenā varoņa (Metjū Fokss) draudzeni, tik ļoti aizrausies ar stāstu, kas uzņemts pēc komiksa motīviem.

Riči savu karjeru sāka ar gotisko «Adamsu ģimenes» humoru, filmējās drāmās («Ledus vējš», «Monstrs»), kā arī strādāja kopā ar Vudiju Allenu Ņujorkas komēdijā «Anything Else» un Terija Giljama narkotiku trillerī «Fear and Loathing In Lasvegas».

Laikrakstam «Sun» Riči teikusi: «Tikko pabeidzu darbu pie «Speed Racer», kurā ir daudz cīņas ainu, kas man ļoti iepatikās. Tagad vēlos būt trilleru zvaigzne. Zinu, ka augumā esmu pārāk maza, lai kļūtu par kādu dižu trilleru spīdekli, taču es, piemēram, varētu atveidot spiedzi, jo spiegam mazs augums noder. Vēl es gribētu tēlot policisti, jo man patīk viņu formas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu