Demijas Mūras skaistuma noslēpums — dēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

46 gadus vecā Holivudas aktrise Demija Mūra pierādījusi, ka skaistuma un jaunības dēļ gatava uz visu. Kādā amerikāņu sarunu šovā Mūra atzinusies, ka ir dēļu terapijas piekritēja.

Aktrise pastāstīja, ka nesen bijusi Austrijā, kur izmēģinājusi šo terapiju. «Es vienmēr esmu interesējusies par lietām, kas ir veselīgas. Austrijā es izgāju attīrīšanās kursu, kura daļa bija ārstēšana ar dēlēm,» stāsta Mūra.

«Tās nebija parastās — purva dēles, bet gan īpaši radītas medicīniskās. Ārstēšanās ar dēlēm ir ļoti sena — senajā Ēģiptē ārsti uzskatīja, ka ar tām var izārstēt visu,» piebilst aktrise.

«Dēles piesūcoties izdala īpašu fermentu, kas attīra asinis. Pašlaik es jūtos ļoti attīrīta. Sākumā mēs izmēģinājām ar vienu dēli uz mana vēdera. Es vēroju, kā tā piepildās ar asinīm. Kad dēle bija pieēdusies, tā nokrita nost. Sākumā pašsajūta nav laba, tomēr pēc tam tā ir lieliska,» stāsta Demija, apgalvojot, ka atgriezīsies Austrijā, lai turpinātu terapiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu