Notiks ikgadējā bezšķirnes suņu izstāde

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Juglas suņu patversmes aktīvais palīgs Robins jau ceturto gadu aicina visus bezšķirnes suņus ar saimniekiem un atbalstītājiem uz sirsnīgo, jautro un ģimenisko pasākumu - bezšķirnes suņu izstādi. Šogad izstāde tiek rīkota sestdienā, 3.septembrī, kopīgi ar draugiem t/c „Damme”, Rimi un Dino zoo t/c „Damme” teritorijā Rīgā, Kurzemes prospektā 1A.

Izstādes sākums plkst.11:00 (reģistrēšanās dalībniekiem no plkst. 10:30). Četros ringos, deviņās aktivitātēs saimnieks ar suni kopīgi risinās uzdevumus aktivitātē „Prāta labirints”. „Mīļākajā sunī” redzēsim, cik liela, paliekoša ir draudzība, uzticība un mīlestība. Neatņemama aktivitāte būs dalībnieku un skatītāju iemīļotā „Piesaukšana uz laiku” un „Prāta labirints”, kur suns un saimnieks komandā pildīs prāta, atjautības un paklausības uzdevumus. Tiks noskaidrots neparastākās krāsas suns, jo, cik neatkārtojams ir katrs bezšķirnes suns, tik dažādi ir arī to kažociņi. Ne velti ir teiciens - kāds suns, tāds saimnieks. To redzēsim aktivitātē „Saimniekam līdzīgākais suns”.

Šā gada jaunums ir divas nominācijas. „Adžiliti jeb šķēršļu josla” (adžiliti ir suņu sporta veids, kurā cilvēks vada suni pa noteiktu trasi, kurā izvietoti šķēršļi, kas jāpārvar noteiktā secībā gan uz laiku, gan precizitāti) un „Suņu boulings”, kura uzdevums ir sunim un saimniekam boulinga spēles interpretācijā demonstrēt komandas darbu.

Visas dienas garumā – Radošākā atbalsta grupa, iesniegto foto konkurss kategorijās:

1. Suns un citi zvēri;

2. Suns brīnumzemē;

3. Bezšķirnes suņu izstādē.

Piedalīties var visi

Katram dalībniekam iespēja izvēlēties piemēroto aktivitāti neatkarīgi no suņa apmācības un zināšanu līmeņa, jo augstāk par visu tiks vērtēta saimnieka un suņa saprašanās, draudzība un mīlestība.

Jaukas un noderīgas balvas saņems ikviens izstādes dalībnieks!

Pats, pats labākais bezšķirnes suns tiks noskaidrots plkst. 15:00 svinīgā izstādes noslēgumā.

Izklaides visas dienas garumā

Atrakcijas bērniem, izklaides pieaugušajiem apmeklētājiem visas dienas garumā.

Uz tikšanos mūsu kopīgajos svētkos!

P.S. Saimniek! Atceries paņemt suņa vakcinācijas grāmatiņu ar atzīmi par derīgu vakcināciju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu