Arī Verpakovskis uz Baku «Inter»?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis, kuram joprojām ir spēkā līgums ar Ukrainas klubu Kijevas «Dinamo», varētu parakstīt līgumu ar Azerbaidžānas čempionvienību Baku «Inter», ziņo Azerbaidžānas masu mediji.

Tiek ziņots, ka «Inter» pārstāvji jau ir sākuši sarunas ar Kijevas «Dinamo», bet kas attiecoties uz iespējamā darījuma finansiālo pusi, tad «Inter» klubam piedāvātie nosacījumi šķiet pievilcīgi.

LETA jau ziņoja, ka Latvijas valstsvienības pussargs Andrejs Rubins, kurš šo sezonu uzsāka «Liepājas metalurga» komandā, pēc Azerbaidžānas masu mediju sniegtās informācijas esot parakstījis līgumu ar «Inter».

Rubins būs otrais Latvijas valstsvienības futbolists, kurš pēc 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā pārstāvēs Azerbaidžānas klubu. 2005./2006. gada sezonas pirmajā pusē Baku klubā spēlēja arī Andrejs Štolcers. Jāpiebilst, ka «Inter» šajā sezonā spēlēs UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu