Erogēnās zonas — tas ir svarīgi!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Visjutīgākās vietas, kuras kairinot rodas visstiprākais uzbudinājums, sauc par erogēnajām zonām. Tās jāsameklē un jāizpēta nevis mehāniski, bet ar mīlestību, maigumu un iejūtību.

Katrai sievietei jācenšas, cik vien iespējams, pilnīgi iepazīt sava partnera ķermeni, un katram vīrietim jāizmēģina visdažādākie paņēmieni, lai noskaidrotu, kas tieši sagādā baudu partnerei. Pārim jāmācās vienam otru lēni, taču droši uzbudināt, pamazām atrodot tās sava partnera ķermeņa daļas, kuru apmīļošana sagādā baudu un uzbudina.

Kad jūs skūpstāt un glāstāt visas partnera ķermeņa daļas, viņam vai viņai tūlīt jāliek jums manīt, kādas sajūtas rodas, un arī jums jāparāda savs augošais satraukums. Pilnvērtīgam seksam ir absolūti nepieciešama abpusēja atklātība.

Gan vīrietim, gan sievietei erogēno zonu kairināšanu sāk ar rokām un pirkstiem, taču šīs vietas daudz jutīgāk reaģē uz lūpu un mēles pieskārieniem. Izjūtu un seksa paņēmienu dažādošanai vajag izmantot arī maigus uzsitienus, papliķēšanu un paberzēšanu, dažreiz pat vieglas pļaukas.

Vīriešiem patīk, ja sieviete glāsta viņa ķermeni ar krūtīm un krūšgaliem: sievietei vissatraucošākie šķiet glāsti ar dzimumlocekli, sevišķi — ar dzimumlocekļa galviņu, kas viņām simbolizē kā maigumu, tā spēku.

Vīrieša erogēnās zonas

Bez tādām labi zināmam vīriešu erogēnajām zonām kā lūpas, seja un pirkstgali ir vairākas citas vietas, kuru kairināšana sagādā baudu visiem vīriešiem. Tie ir pleci, plaukstas, mugura, krūtis un krūšgali. Krūšgalu glāstīšana un sūkšana vīrietim ļoti patīk, un tās laikā viņa krūšgali piebriest, tātad viņš uzbudinās.

Viss vīrieša dzimumorgānu apvidus atsaucas pat uz visvieglāko pieskārienu. Šajā apvidū atrodas daudzi specifiski punkti, kuri jāpameklē. Sevišķi jutīga uz pieskārienu mēdz būt vieta tūliņ aiz dzimumlocekļa saknes, kā arī apvidus starp dzimumlocekli un tūpli, zem kura atrodas priekšdziedzeris. Šo vietu glāstīšana pastiprina erekciju un veicina orgasma rašanos.

Ļoti jutīgi ir sēklinieki, taču tiem jāpieskaras saudzīgi, jo pārāk spēcīgs vai neveikls tvēriens var būt ļoti sāpīgs. Taču visjutīgākā erogēna zona vīrietim ir tieši dzimumloceklis.

Dzimumloceklis ir arī vieta, kurā vīrietim rodas visintensīvākās sajūtas. Dzimumloceklis ir ļoti jutīgs visā tā garumā, taču sevišķi daudz nervgalu ir dzimumlocekļa galviņā un it īpaši — galviņas vainadziņā. Visiem vīriešiem ļoti jutīga ir arī priekšādas saitīte, kā arī galviņas daļa tieši aiz atveres.

Vīrietim erogēna zona ir arī sēžamvieta. Tās glāstīšana daudziem vīriešiem izraisa seksuālu uzbudinājumu; dažiem sagādā baudu arī vieglas pļaukas vai pliķi. Ļoti jutīgs ir arī tūplis.

Sievietes erogēnās zonas

Atšķirībā no vīrieša visa sievietes āda ir viena vienīga erogēna zona, un jebkura tās vieta reaģē uz pieskārieniem, glāstiem un skūpstiem. Tomēr dažu vietu kairināšana rada īpaši stipru uzbudinājumu. Šīs erogēnās zonas dažādām sievietēm ir atšķirīgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu