«Lattelecom» TV un internets turpmāk bez papildu kabeļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No ceturtdienas «Lattelecom» klientiem, lai pieslēgtu digitālo televīziju un internetu, vairs nebūs nepieciešams papildu kabeļa savienojums, izmantojot mājas vai dzīvokļa elektrotīklu, portāls «Apollo» uzzināja «Lattelecom».

Turpmāk interneta un televīzijas pieslēgšanai būs jāiegādājas «Pirelli DEX P200U» tīkla adapteris. Kā noskaidrojies speciālistu veiktajās pārbaudēs, «Pirelli» iekārta ir īpaši piemērota «Lattelecom» TV signāla pārraidei, kuru līdz šim bija iespējams ierīkot tikai ar papildu kabeļa savienojumu, un tas nereti radīja sarežģījumus «Lattelecom TV» klientiem.

«Domāju, ka daudzus klientus ziņa par iespēju ierīkot «Lattelecom TV» bez nepieciešamības vilkt papildu kabeli no interneta modema līdz televīzijas dekoderim iepriecinās un padarīs mūsu pakalpojumu ērtāku. Bieži vien mājokļos televizors, kur tiek pārraidīta «Lattelecom TV», un dators interneta lietošanai atrodas dažādās telpās, tādēļ šis risinājums sniegs iespēju izvairīties no nepieciešamības vilkt papildu vadus no vienas istabas uz citu, tā vietā izmantojot mājās jau esošu elektrības tīklu,» norāda «Lattelecom» Klientu apkalpošanas un mazumtirdzniecības daļas direktore Kerli Gabriloviča.

«Pirelli» iekārtas komplekts ar diviem adapteriem maksās 49,98 latus, un to varēs iegādāties «Lattelecom» veikalos Rīgā un Valmierā, kā arī pie «Lattelecom» klientu līniju darbiniekiem. Adapteru lietošana ļaus televīzijas dekoderi un interneta modemu izvietot atsevišķās telpās, neierīkojot papildu kabeļus, turklāt adapterus būs iespējams izmantot arī datora pieslēgšanai internetam vietās, kur dators un interneta modems atrodas atsevišķās telpās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu