Verpakovskis spēlēs «Celta Vigo»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis karjeru turpinās Spānijas otrās spēcīgākas līgas klubā «Celta Vigo», vēsta Ukrainas masu mediji.

Šodien kļuva zināms, ka Ukrainas klubs Kijevas «Dinamo» atteicās no Verpakovska pakalpojumiem, tāpēc futbolists pārcēlās uz Spāniju. «Es būtu priecīgs atgriezties Splitā - pilsētā, kura man ļoti iepatikās un kurā arī līdzjutēji silti mani uzņēma. «Hajduk» komandai es paliku «parādā», jo savainojuma dēļ ļoti maz spēlēju. Taču Splitas klubs klusēja un es pieņēmu «Celta Vigo» piedāvājumu,» situāciju skaidro Verpakovskis.  

Pagājušajā sezonā «Celta Vigo» Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā ierindojās 16. vietā 22 komandu konkurencē. 42 aizvadītajos mačos klubs izcīnīja 13 uzvaras, piedzīvoja 16 zaudējumus, bet vēl 13 spēlēs cīnījās neizšķirti.

28 gadus vecais Verpakovskis Spānijā spēlēja jau no 2006. gada decembra līdz 2007. gada jūnijam, kad futbolistu bija izīrējis Spānijas augstākās līgas klubs «Getafe FC». Komandas sastāvā Latvijas uzbrucējs aizvadīja 12 spēles un guva vienus vārtus. Tomēr pēc īres termiņa beigām spāņi nebija gatavi izpirkt Verpakovska līgumu. Latvijas uzbrucējam līgums ar Kijevas «Dinamo» bija spēkā uz vēl vienu gadu. 

Pērn Verpakovskis bija izīrēts Horvātijas klubam Splitas «Hajduk», kuras sastāvā viņš aizvadīja 18 mačus, gūstot piecus vārtus. Jau ziņots, ka šīgada aprīlī Verpakovskim tika konstatēts kājas lūzums, kuru viņš guva Horvātijas kausa izcīņas pusfināla spēlē. 

Interesi par Verpakovski izrādīja arī Azerbaidžānas čempionvienība Baku «Inter», ar kuru līgumu uz vienu gadu parakstīja Latvijas izlases pussargs Andrejs Rubins.

Latvijas valstsvienībā Verpakovskis ir aizvadījis 70 spēles, gūstot 23 vārtus, un ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu