Andris Bulis kļuvis par Rīgas modes nedēļas reklāmas seju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais aktieris Andris Bulis kļuvis par nākamās Rīgas modes nedēļas reklāmas seju.

Ne tik senā pagātnē – modelis, tagad viens no stilīgākajiem aktieriem, un, kas nav mazāk svarīgi, arī viens no seksīgākajiem vīriešiem Latvijā, - viņa vārds pastāvīgi ierindojas dažādu topu pirmajās vietās. «Manuprāt mode vienmēr ir bijusi mākslas, teātra sastāvdaļa. Un tas jau sen ir pierādīts. Pēc tērpiem vienmēr var noteikt laiku, kurā notiek lugas vai iestudējuma darbība,» uzskata Andris Bulis.

Devītās Rīgas modes nedēļas rudens sesijas laikā no 30. oktobra līdz 5. novembrim īpaša uzmanība tiks pievērsta stipra dzimuma modei, un tieši Bulis, kuram piemīt īpaša personības un stila individualitāte, der šim idejiskajam sūtījumam, kā neviens cits, uzskata Baltijas modes federācijas pārstāvji. Kā apgalvo Andris, izvēloties apģērbus, viņš jūt atbildību pret sevi un pret tiem cilvēkiem, kuri viņam ir blakus. «Bieži ir jāģērbjas saskaņā ar etiķeti. Un tas man patīk. Es ceru, ka šī modes nedēļa pievērsīs vairāk uzmanības tam, kā izskatās vīrieši Latvijā, un mēs nekautrēsimies atzīt, ka sekojam līdzi modes tendencēm,» viņš piezīmē.

Šī ir pirmā reize, kad par Rīgas modes nedēļas reklāmas seju ir izvēlēts vīrietis. Pirms diviem gadiem Modes nedēļu reklamēja žurnāliste Maija Silova, bet visas pārējās modes nedēļas par reklāmas sejām tika izvēlētas profesionālas modeles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu