Izlēmi šķirties? Tad dari to vēsu prātu! (Dāmām)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Varbūt šobrīd tev neliekas būtiski, vai pēc šķiršanās vīrietis atcerēsies tevi ar prieku vai ne. Bet ar laiku atklāsi, ka tas IR svarīgi gan tavai personiskajai morālei, gan reputācijai.

Vajag tikai mazliet apdomas, mazliet iejūtības, un atmiņas par tevi būs gaišas gandrīz visiem vīriešiem, kurus esi pazinusi. Tas ir to vērts. Pat ja tu esi pārgulējusi ar kādu citu un laikus neatgriezies mājās, vajag piezvanīt savam vīrietim un pateikt, ka būsi mājās ļoti vēlu.

Arī tad, ja viņš tev apnicis, vajag rēķināties ar viņa jūtām. Vismaz pieklājības pēc vajag vīrieti nomierināt, lai viņš varētu mierīgi gulēt, un, no rīta pārrodoties, tu mierīgi un bez kādas histērijas vari pastāstīt viņam patiesību.

Ja partneris tevi sāk apgrūtināt, godīgi pasaki, ka starp jums viss ir cauri. Citādi tu pateiksi to, ko vēlāk nāksies nožēlot un kas tev liecinās tikai par sliktu. Pats svarīgākais šādos mirkļos ir aukstasinība.

Nekad neatvadies pa telefonu, ja vien to neliek darīt attālums un apstākļi. Ierodies pati un pasaki savu sakāmo aci pret aci, un aizej prom bez strīda. Ja tev jāpaņem kasetes, grāmatas un drēbes, savāc tās tūlīt. Neej pēc tām citreiz un nesūti pakaļ nevienu citu.

Pajautā, vai viņš vēlas atpakaļ grāmatas un kasetes, kuras ir tev aizdevis, bet nekad necenties atdot personiskās dāvanas vai rotaslietas, ja vien viņš tev nav dāvinājis saderināšanās gredzenu vai citu dārgu rotaslietu kā jūsu attiecību ilgstošu simbolu.

Ja gribēsi paturēt viņa saderināšanās gredzenu 20 000 dolāru vērtībā, viņš to dabūs atpakaļ ar tiesas starpniecību, bet tu savu sirdsapziņu — ne. Bija laiki, kad tādu rīcību uzskatīja par daļu no mīlas avantūras, bet mūsdienās tas liecina tikai par sliktām manierēm.

Ļoti būtiski, lai tu neapsolītu savam jau bijušajam mīļākajam, ka satiksies ar viņu vēlreiz vai pārdomāsi savu lēmumu. To izdarīt ir ļoti grūti un sāpīgi, bet, kad pirmā agonija pāries, tu atklāsi, ka tāda pašdisciplīna ļoti atmaksājas. Kas ir beidzies, tas ir beidzies uz mūžiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu