Kad būsi atradusi jaunu partneri...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Egita Pandare

Reizēm gadās visādi, tomēr negaidi, ka Pēdējā Lielā Mīlēšanās brīnumainā kārtā atrisinās visas jūsu attiecību problēmas. Reizēm tā iedarbojas tieši tāpēc, ka jūs vairs ne uz ko necerat.

Ja vēlies, neatsakies no tās, tomēr neceri, ka liesmas aizpildīs debesis. Pa lielākai daļai pēc Pēdējās Lielās Mīlēšanās abi partneri jūtas vēl vairāk neapmierināti nekā pirms tam.

Atļauj sev mazliet atgūties no vīrieša, kuru esi atstājusi vai kurš ir atstājis tevi. Apmeklē viesības, apciemo draudzenes, esi sabiedriska un jautra un neliedz sev arī zināmu devu vecās, labās grūtsirdības. Tā ir daļa no brūču dziedēšanas — šī vientuļā pastaiga parkā ziemas novakarē, kad tavas asaras sasalst lāstekās.

Kad esi atradusi citu vīrieti (tas notiks nenovēršami, tici tam!), necenties viņu pārāk apgrūtināt ar savām skumjām par bijušajām attiecībām. Šo to par tām viņš zināt gribēs, jo tās atklāj viņam tevi un tavu personību, un viņš sapratīs, ka tu esi spējīga mīlēt dziļi un uzticīgi.

Tomēr neaizraujies ar «mistera Bijušā» tematu, jo tas sāks krist viņam uz nerviem un viņš nodomās, ka tu joprojām sirdī esi uzticīga Bijušajam. Vīriešiem patīk pret saviem seksuālajiem priekštečiem izturēties iecietīgi un saprotoši, tomēr patiesībā viņi ir ļoti greizsirdīgi un aizdomu pilni.

Viņi paši to noliegs, bet arī es esmu vīrietis un šo to zinu par mūsu sugu.

Vēl viens padoms: neapkauno ar bijušās mīlestības ēnu savu jauno vīrieti. Varbūt viņš būs apmierināts, dzirdot, ka priekšgājējam bijis mazāks penis, ka priekštecis nav bijis ne uz pusi tik gudrs, pašpārliecināts, mīļš vai izskatīgs, tomēr labāk būs, ja runāsi patiesību. Pasaki, ka tu viņu mīlēji, bet jums neizdevās atrast saskaņu.

Ja nebūsi lojāla pret savu bijušo vīrieti, jaunais mīļākais var uztraukties, ko tu stāstīsi par viņu nākamajam. Stāstīt vīrietim par savu skumjo šķiršanos nebūt nenozīmē sākt jaunu, laimīgu pazīšanos.

Vai saprati?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu