Ozoliņa filmai pievienojas vēl viens Holivudas aktieris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Režisora Mika Ozoliņa pilnmetrāžas mākslas filmas «3 of Us» aktieru ansamblim pievienojies ASV plaši pazīstamais afroamerikāņu komiķis Dīrejs Deiviss (DeRay Davis).

Dīreja Deivisa spilgtākās lomas ir filmās «License to Wed» līdzās Robinam Viljamsam, «Semi-Pro», kurā viņš filmējies ar Vilu Farelu, kā arī komēdijā «Barbershop» kopā ar Ice Cube un Queen Latifah. Deiviss arīdzan piedalījies vairākos ASV televīzijas šovos.

Mūzikas fani Čikāgā dzimušo komiķi, pilnajā vārdā Antvans Dī Rejs Deiviss (Antwan De Ray Davis), iespējams, atpazīs no Kanje Vesta mūzikas videoklipa «Through the Wire». Dīreja radītie komiskie skeči iekļauti Kanje Vesta albumos «The College Dropout» un «Late Registration». 2006. gadā viņš kopā ar Vestu un Džeimiju Foksu (Jamie Foxx) uzstājās «Grammy» balvas pasniegšanas ceremonijā. Savukārt r’n’b dziedātāja Krisa Brauna fani Dīreju atpazīs no viņa videoklipa «Yo (Excuse Me Miss)».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu