Atstāj vismaz bultiņu! (Dāmām)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Katram pārim ir savas intīmās spēles un rotaļas, un sievietes bieži vien vēlas piepildīt savu mīļoto vīriešu sapņus. Uzskatu, ka kičīgi ir bikini zonā atstāt nedaudz apmatojuma jeb — kā es smejos — vismaz bultiņu, lai redz, kur kas atrodas.

Taču iesaku jebkurai sievietei vismaz reizi mūžā pamēģināt bikini zonu novaksēt uz nullīti, jo viņa būs pārsteigta par savām izjūtām. Tas nenozīmē, ka viņai plikai būs jāstaigā visu mūžu.

Manuprāt, kopta bikini zona — tas ir tikai pieklājīgi. Līdzīgi kā sen vairs neskaitās pieklājīgi matiņi uz kājām vai padusēs, kas bija padomju laiku mantojums. Mūsdienās tikai kopts cilvēks var gūt panākumus dzīvē.

Cik ilgi ciest?

Vaksācija ilgst 15–20 minūtes. Ja vēlies papildus kādu pikantu odziņu vai zīmējumu, varbūt pat krāsot, procedūra var ilgt pat līdz divām stundām.

Parasti vaksāciju veic kosmētiķi. Bikini zonas dizains ir procedūra, kas sevī ietver galvenokārt bikini zonas apmatojuma formas veidošanu (salonā visbiežāk ar vaksāciju), pašu formu pieslīpējot ar šķērēm un pinceti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu