Māsiņa pie vīrieša gultas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Nav brīnums, ka pēc svētkiem mūsu vīrieši jūtas saguruši: vieni ir pārēdušies, otri — izfiltrējuši caur aknām pārāk daudz alkohola, trešie — sasaldējušies, pīpēdami uz balkona.

Mūsu — sieviešu — rokās ir daudz iespēju, kā palīdzēt nabaga sirdzējiem. Un, viņiem palīdzēdamas, mēs izkārtojam arī sev kādu «bonusu»…

Māsiņa uz mūžu

Nereti pieredzēts, ka daudzi vīrieši apprec savas kopējas, gadās arī tā, ka viņi, rakstot testamentu, daļu savu iekrājumu novēl tām, kas rūpējušās par viņu atlabšanu. Tad kļūst interesanti: ko vīrietis vēlas no tevis saņemt (sajust, sadzirdēt utt.), kad viņš ir slims?

Dzīves novērojumi liecina, ka vīrietis pēc savas slimības tevi vai nu dievinās, vai ienīdīs: viss atkarīgs no tā, kā tu būsi viņu aprūpējusi. Ne velti Strindbergs ir teicis: «Sieviete, kas pienācīgi apkops vīrieti viņa slimības cisās, viegli iegūs viņu sev uz mūžu.» Nujā, cik daudz filmu redzēts, kurās vārdzēji iemīlas gādīgās medicīnas māsiņās un paliek ar viņām patiešām uz mūžu… Tas ir tik skaisti.

Cildena nāve kara laukā

Ne tik skaisti ir tas, ka sievietei (ja vien viņa vēlas iegūt vīrieša atzinību) viņa slimības laikā jāatsakās no personiskās dzīves un ieradumiem. Kaut arī tu, skrienot uz aptieku un gatavojot garšīgas un veselīgas maltītes, pati jau būsi noliesējusi, kā drakonisku diētu ievērojot, kaut arī tava sejas āda sen būs noilgojusies pēc nakts krēma, kaut arī tu nezināsi, vai ir rīts vai vakars, tik un tā tu vari zaudēt visu, ja tev nestrādās intuīcija.

Ja tu no lūpu kustības un plakstiņa pamirkšķināšanas sapratīsi, ko viņš grib, viss būs kārtībā, un vīrietis tev apsolīs visu savu mantu, turpmāko dzīvi un roku. Katrā ziņā — līdz atveseļošanās brīdim.

Sievietes zina, ka vīrieši smagi pacieš temperatūras celšanos: tas viņos rada paniku līdz ar domām, ka viņu dienas ir skaitītas. Šādos dramatiskos brīžos nevajadzētu apsmaidīt vīrieti, apgalvojot, ka temperatūras celšanās tāds nieks vien ir, ja salīdzina ar pasaules revolūciju, bet viņš pats ir gaudens nīkulis. Atceries, ka viņš patiesībā domā par cildenu nāvi kara laukā…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu