Sāk darboties mājaslapa «masunekartibas.lv»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien sākusi darboties policijas izveidotā mājaslapa [s:21315], kurā var apskatīt 13. janvāra notikumu fotogrāfijas, videomateriālus un identificēt nekārtības iesaistītos cilvēkus.

Rīgas Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis ceturtdien žurnālistiem pavēstīja, ka šajā mājaslapā ievietots novērtējums par darbībām 13. janvārī, kā arī atrodama fotogalerija un videomateriāli no notikumu vietas.

Ķuzis gan uzsvēra, ka policijas uzdevums nav noskaidrot pilnībā visus nekārtību dalībniekus, bet gan uzdevums ir noskaidrot nekārtību iniciatorus, uzkūdītājus un aktīvos dalībniekus.

Viņš arī atzina, ka ar katru dienu kopš notikumiem Vecrīgā sāk mainīties arī sabiedriskā doma un attieksme un tā kļūst pozitīvāka, jo sākotnēji Ķuzis esot padarīts par pašu lielāko valsts noziedznieku.

Mājaslapa ir arī droša pret hakeru uzbrukumiem — viņiem nebūs iespēja uzlauzt šo mājaslapu un noņemt drošības programmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu