Vai tevi uzbudina šokolāde?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Ir ļoti daudz cilvēku, kas tic līdzekļiem, kuri uzbudina dzimumtieksmi, — dažādiem mīlas dzērieniem, pulveriem un ēdieniem. Joprojām presē lasāmi stāsti par izvirtušiem vīriešiem, kuri «kaut ko ieber» sievietes glāzē, lai nelaimīgā dāma no pilnīgi normālas sievietes pārvēršas trakojošā nimfomānē.

Viktorijas laikmeta džentlmeņi, lai iekvēlinātu savas tieksmes, dzēra daudz kakao, un kādā pagājušā gadsimta beigu angļu pagrīdes žurnālā aprakstīta epizode no pārgalvīgām orģijām, kur veselu baru meiteņu spēcīgas seksuālās miesaskāres stāvoklī novedusi tikai un vienīgi karsta šokolāde.

Gandrīz katram ēdienam savulaik piedēvēts erotisks spēks. Romieši savus augļu un deserta traukus pārklāja ar sudraba un zelta vākiem cerībā, ka dārgmetāli kāpinās viņu seksuālās spējas, un mūsdienās joprojām nopērkamas tabletes, kas satur sudrabu un saskaņā ar reklāmu dara brīnumus ar mūsu dzimumtieksmi.

Arī apelsīni, fenheļi, austeres, rožu ziedlapiņas, olas, ingvers un akvifolijas uzskatītas par tādām, kas vairo dzimumtieksmi. Un līdz pat astoņpadsmitajam gadsimtam kaislīgi mīlētāji gatavoja un lietoja mīlas dzērienu no mandragoras, sikspārņa asinīm un citām šausminošām žļurgām.

Diemžēl skumja patiesība ir tāda, ka līdz šim nav zināms neviens ēdiens vai ķīmiska viela, kas fiziski vai garīgi seksuāli stimulētu vīrieti. Arī spāņu mušiņas jeb kantaridas, slavenākās no visas šīs alķīmijas, kā izrādījies, ir māns. Turklāt bīstams māns, jo tās izraisa dzimumorgānu iekaisumu, kas var beigties ar nāvi.

Ja tavs vīrietis nez no kurienes izvelk kādu mikstūru un paziņo, ka tā tevi uzbudinās, pirmkārt, nekad neko tādu nedzer, jo tas var beigties letāli, un, otrkārt, padomā par to, vai tev vispār ir vajadzīgs vīrietis, kuram nepieciešamas ķīmiskas vielas, lai tevi uzbudinātu.

Ir daži dzērieni, ēdieni un vielas, kas rada erotisku noskaņu, bet tas notiek tāpēc, ka organisms vai nu uzbudinās, vai atslābinās.

Alkohols stingri ierobežotās devās spēj vājināt aizliegumus, tā ietekmē tu vari izturēties seksuālāk vai neķītrāk nekā parasti. Tomēr pārāk nepiedzirdi savu vīrieti, jo tas atslābina gan viņa aizliegumus, gan peni.

Parasti tiek uzskatīts, ka marihuāna seksuāli stimulē, bet tam ir maz pierādījumu. Tā pastiprina jebkuru noskaņojumu, kādā tu esi, un, ja tavas domas ir erotiskas, marihuāna padara dzimumaktu krāšņāku, bet vīrieša erekcijai tā noteikti par labu nenāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu