Rīgā siltuma tarifs paliks nemainīgs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Februārī, martā un aprīlī norēķiniem par piegādāto siltumenerģiju tiks piemērots tarifs 42,16 lati par megavatstundu (Ls/MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), kas ir tāds pats kā janvārī, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma «Rīgas siltums» pārstāve Linda Rence.

Pazeminoties āra gaisa temperatūrai janvārī, palielinājies siltumenerģijas patēriņš par 10,6%, salīdzinot ar 2008. gada decembri, tādējādi rīdziniekiem, norēķinoties par patērēto siltumenerģiju, būs jāmaksā vidēji par 9,5% vairāk nekā decembrī.

Neraugoties uz siltumenerģijas patēriņa pieaugumu par 10,6%, rēķini pieaugs vidēji vien par 9,5%. Starpību kompensē siltumenerģijas tarifa janvārī samazināšanās par 6%, salīdzinot ar 2008. gada decembra tarifu. Lai gan PVN likme iedzīvotājiem pieauga par 5%, gala tarifs pazeminājās par 1,6%, norāda «Rīgas siltums».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu