Vācu supermodele Heidija Kluma atsakās ievērot diētu

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Supermodele Heidija Kluma ignorē kritiku par savu figūru, sakot, ka nekad nav bijusi no tām, kas ievēro diētu.

Kādā intervijā žurnālā «Bunte» 35 gadus vecā vācu modele, kas patlaban parādās vienā no valsts populārākajiem realitātes šoviem «Vācijas nākamā topmodele», atzina, ka nekad nav aizrāvusies ar tievēšanu.

«Kad es sāku modeles karjeru, es jau zināju, ka man būs jāseko tam, ko es ēdu, un būs jāatsakās, piemēram, no Vīnes šniceles,» stāstīja Kluma.

«Mani bērni ir labākais treniņš, un, protams, esmu diezgan aizņemta arī ar savu vīru,» miedzot ar aci, piebilda modele, kas precējusies ar britu soulmūzikas dziedātāju Sīlu.

Neskatoties uz savām intensīvajām fiziskajām aktivitātēm, Kluma saņēmusi kritiku par savu izskatu, jo, piedaloties populārajā realitātes šovā, par jaunajām modelēm izteikusies tik skarbi, ka nevilšus piesaistījusi nopēlēju uzmanību arī sev.

Vācijā labi pazīstamais dizainers Volfgans Jops nesen paziņoja, ka viņa ir pārāk resna, pārāk īsa, viņas krūtis ir pārāk lielas, bet gurni — pārāk plati, uz ko Kluma intervijā atbildēja: «Visiem ir tiesības uz savu viedokli, arī man.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu