Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kad un kā nedrīkst nodarboties ar seksu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Atcerieties: jo ātrāk saņemsi atbildes uz saviem visintīmākajiem jautājumiem, jo labāka kļūs tava seksuālā dzīve!

Jautājums:

Mēnešreižu laikā es vienmēr vēlos nodarboties ar seksu. Vai to drīkst vai nedrīkst? Un vai mans vīrs neaizbēgs, pārbīstoties no tādas manas uzdrīkstēšanās?

Atbilde:

Lai uzzinātu, kā viņš to uztvers, viņam tā arī jāpajautā. Ja viņš nebūs pret, tad izvēlieties «vīrietis virsū» pozu. Kad tu guli, izdalījumi nav tik intensīvi.

Ja jums negribas domāt par pozām, izmanto vaginālo uzmavu vai tamponu. Tie ne tikai aizturēs izdalījumus, bet arī izpildīs izsargāšanās funkciju. Jāievēro, ka mēnešreižu laikā paaugstinās risks ievazāt infekciju gan sievietei, gan arī vīrietim. Asinis ir mikrobu vairošanās vieta.

Tāpat pastāv risks palikt stāvoklī. Ja menstruālais cikls ir īsāks par parasto un menstruācija ieilgusi uz vairākām liekām dieniņām, ovulācija var notikt mēnešreižu laikā vai uzreiz pēc tām. Jo spermatozoīdi var palikt dzīvi sievietes organismā līdz pat 5–7 dienām, var notikt apaugļošanās.

Grūtniecība maksimāli iespējama, ja ovulācijas laikā atdalījusies nevis viena, bet divas olšūnas. Izeja viena: izmantojiet pretapaugļošanās līdzekļus pat menstruāciju laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu