Holivudas zvaigžņu tetovēšanās kļūmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas vadošie Hindu pasniedzēji iesaka, populārākajiem tetovēšanas māksliniekiem vairāk iedziļināties sanskritā, kopš viņi pamanījuši, ka uz Riannas un Deivida Bekhema ādas uzradušās kļūdas, raksta [s:22562].

Saskaņā ar ekspertiem - Bekhema cieņas apliecinājumā sievai ir ieviesusies kļūda, tāpat kā Riannas garīgajā vēstījumā.

Hindu pārstāvjiem neesot nekas pret slavenību vēlmi izmantot savos tetovējumos viņu kultūru, bet viņi iesaka, tetovētājiem vairāk iedziļināties senajā sanskritā un tā kultūrā, lai nerastos misēkļi.

Hindu pārstāvim Rajanam Zedam šķiet, ka zvaigznēm noteikti ir neērti uzzinot, ka raksts uz viņu ādas, kas tomēr ir paliekošs, ir uzrakstīts nepareizi. Viņš stāsta, ka Riannai ir divi garīgie vēstījumi  sanskritā un pēdējais no tiem ir uztetovēts kļūdaini.

Bekhemam uz rokas ir uztetovēts sievas Viktorijas vārds  Devnagri rakstā, ko bieži izmanto sanskritā. Taču tam ir pievienots burts "h" - uzraksts sanāk kā Vihctoria - un tas nav pareizi, atzīst Rajans.

Citām slavenībām, piemēram, Džesikai Albai, Tomijam Lī un Džilianai Andersonei ir paveicies un viņu sanskrita teksti ir pareizi. Rajans Zeds detalizētāk gan neizpauž citas kļūmes un uzrakstus, jo tie tomēr esot privāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu