1. maijā «Tikšanās ar neiespējamo» Tukuma kultūras namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Piektdien, 1. maijā, plkst. 15.00 Tukuma pilsētas kultūras namā iluzionisti Dace un Enriko Pecoli (Pezzoli) iepriecinās skatītājus ar īpašu iluzionisma un gigantisku ziepju burbuļu programmu «Tikšanās ar neiespējamo» stundas un desmit minūšu garumā, kurā tiks izrādīti Pecoli 12 gadu darba pieredzē skatītāju iecienītākie burvju triki, gigantiski ziepju burbuļi un pavisam vēl neredzēti jauni triki, kurus tukumnieki redzēs pirmie, bet pēc tam tos būs iespēja redzēt Rīgā Kongresu namā 29. un 30. maijā plkst. 19.00 Starptautiskā iluzionistu šovā «Abrakadabra», kurā Pecoli uzstāsies kopā ar pasaules iluzionisma zvaigznēm no Lasvegasas.

www.ambermagic.lv

Pasākuma apmeklētāji ir aicināti uz izrādi ierasties ātrāk (no plkst. 14.00, jo viesus sagaidīs vienīgais Latvijā burvju triku veikaliņš «Pecolli Magic Shop», kurā tiks atraktīvi demonstrēti dažādi triki, kurus skatītāji varēs uz vietas arī iegādāties un iemācīties. Triki būs paredzēti dažādiem vecumiem — gan bērniem, gan pieaugušiem. Par burvju māksliniekiem varēs kļūt paši skatītāji.

Izrāde «Tikšanās ar neiespējamo» ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna ģimeņu izrāde, kurā paši skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem. Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti gigantiskā ziepju burbulī, tiks veikti zinātniski eksperimenti ar skatītāja pulksteni, zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā, kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšana, skatītāji nogaršos ēdamus ziepju burbuļus, tiks rādīts D. Koperfilda triks, hipnozes iespaidā ar vienu no skatītājiem notiks neticamas lietas, tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu, skatītāji izspēlēs ekskluzīvu loteriju.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības: Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus, un citi brīnumi.

Mēs visi dzīvē tiecamies piedzīvot NEIESPĒJAMO, kas mūs aizrauj ar savu noslēpumainību un iepriecina ar savu negaidītību, un tieši tāpēc iluzionisti Dace un Enriko Pecoli aicina jūs aci pret aci uz izrādi «Tikšanās ar neiespējamo» Tukumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu