Intars Busulis un «Melo-M» pievēršas Austrumu melodijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» piedāvā klausītājiem savu pirmo un vienīgo singlu no šovasar gaidāmā albuma «Around The World». Austrumu noskaņās populāro melodiju [s:23517] iedziedājis Intars Busulis, informē «Platforma Music» pārstāvis Jānis Penka.

Jaunajā versijā populārā dziesma skan tikai trīs čellu un perkusiju izpildījumā, bet Busulis dzied oriģinālvalodā.

«Kā zināms, arī Intaram Busulim ļoti patīk Austrumu motīvi un viņam šāda dziedāšana padodas ļoti labi. Par to savulaik pārliecinājāmies, kopā koncertējot, klausoties viņa vokālās improvizācijas Austrumu stilā. Loģiski, labākas kandidatūras šādai dziesmai Latvijā, mūsuprāt, nav,» par sadarbību ar Busuli teic «Melo-M» puiši.

Pirms vairāk nekā 80 gadiem Grieķijā komponēto dziesmu «Misirlou» čellu trio un Busulis ierakstā izpilda gan oriģinālam pietuvinātā skanējumā, gan mūsdienīgākā versijā, kuru īpaši populāru savulaik padarīja kinorežisors Kventins Tarantīno, izmantojot šo melodiju filmā «Lubene».

«Melo-M» ar Intaru Busuli sadarbojušies vairākkārt — gan ierakstot savu versiju par filmu hitu «Ghostbusters», gan kopā koncertējot dažādos pasākumos.

Dziesma jau nodota Latvijas radiostacijām. Gaidāmajā «Melo-M» albumā «Around The World» tā būs vienīgā vokālā kompozīcija. Pavisam albumā iekļautas 12 dažādu pasaules tautu populārākās melodijas. Jaunā ieraksta režisors un aranžētājs ir grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns. Māsterēšanu veicis Armands Treilihs.

Patlaban čellu trio «Melo-M» devies jaunā albuma koncertturnejā pa Latviju. Nupat aizvadīti pirmie koncerti Ropažos un Valmierā, pulcējot klausītāju pilnas zāles un krietni pārsniedzot koncertiem atvēlēto laiku.

Tuvākie «Melo-M» koncerti notiks 30. aprīlī Inčukalna kultūras namā, 1. maijā Gulbenes kultūras namā un 7. maijā Talsu kultūras namā. Turpinājumā «Melo-M» viesosies arī Kuldīgā, Baložos, Daugavpilī, Jēkabpilī un Preiļos. Pavasara koncertceļojums noslēgsies 20. maijā Liepājā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu