Hjū Džekmens filmēsies «Brīvajos gūstekņos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Hjū Džekmens, Reičela Vaisa un Roberts Patisons gatavojas filmēties kino lentē «Brīvie gūstekņi», kuru pēc pašas sarakstīta scenārija veidos debitante lielā kino lauciņā Medlina Stouva, raksta [s:24489]

Filmas notikumi risināsies ASV 1859. gadā, un Vaisa filmā atveidos sievieti, kuras vīru nogalina, bet divus bērnus nolaupa indiāņi, kamēr viņu pašu izglābj drosmīgs svešinieks, kuru atveidos Džekmens. Patisons, kuru piedalīties projektā uzaicināja vēl rudenī, pirms «Krēsla» bija kļuvusi par starptautisku grāvēju, atveidos galvenās varones dēlu.

Interesanti, ka iespaidīgais aktiersastāvs uzticēts Stouvai, kas, kaut arī filmējusies neskaitāmās filmās un seriālos, pati līdz šim kameras otrā pusē nav stāvējusi.

Zem pseidonīma O.C. Hamfrija Stouva «Gūstekņu» scenāriju sarakstīja jau 1993. gadā ar domu, ka galveno varoni, kuru tagad atveidos Vaisa, tēlos viņa pati. Scenārijs iepatikās studijai «Fox», kas par to sākotnēji piedāvāja 3, vēlāk - 5 miljonus ASV dolāru. Filmu bija iecerēts uzticēt Ridlijam Skotam, bet lomu, ko tagad atveidos Džekmens - Raselam Krovam. Tā kā Stouvai tika piedāvāta tikai scenāristes loma projektā, viņa atteicās. Tagad viņai būs iespēja pašai veidot tādu filmu, kādu iecerējusi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu