Čellu trio «Melo-M» uzstāsies klubā «Essential»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Svētdien, 24. maijā, dzīvās mūzikas festivāla ietvaros klubā «Essential» uzstāsies čellu trio «Melo-M», kas koncertā prezentēs savu jauno programmu «Apkārt pasaulei». Uzrādot «Čili picas» Drauga karti, ieeja bez maksas, informē «Platforma Music».

Koncertā «Melo-M» atskaņos jauno mūzikas programmu «Apkārt pasaulei» ar krievu, ebreju, īru, somu, šveiciešu, afrikāņu, grieķu un daudzu citu tautu populārākajām melodijām, kā arī priecēs ar labi zināmiem latviešu un ārzemju populārās mūzikas hitiem no saviem iepriekšējiem albumiem «Melo-M» (2005) un «Singalongs» (2007).

www.platforma.lv

www.platforma.lv

Uz dienas koncertu, kas sāksies plkst. 14.30 (ieeja no plkst. 14), īpaši gaidīti būs vecāki ar bērniem. Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas, par viņiem gādās Pepija no «Ballītes bērniem» jampadrača.

Vakara koncerta sākums plkst. 20.00, durvis vērsies plkst. 19.00. Pēc koncerta visi gaidīti after party ballītē R&B zālē.

www.platforma.lv

Pēc nedēļas – 31. maijā – tiks piedāvāts grupas «Putnu balle» koncerts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu